Pentru ce servicii putem apela la avocativan.ro?

Salutare, scumpele mele! În ultimul timp am început să mă interesez tot mai mult cu privire la tot ce înseamnă o firmă. Mă gândesc ca la finalul facultății să încerc să deschid o mică afacere și aș vrea ca atunci să fiu acomodată măcar cu o parte din problemele care pot apărea. De asemenea încerc să găsesc soluții la ele. Pentru că știu că o parte din voi aveți deja firme cred că acest articol este foarte util. În acest articol vreau să povestim despre serviciile pe care ni le oferă avocativan.ro. Dacă sunteți în căutarea unei echipe serioase atunci ei sunt cea mai bună alegere pe care o puteți face.

Așa cum v-am spus deja azi vă voi prezenta doar câteva din serviciile oferite de această firmă, dacă vă doriți să aflați mai multe vă recomand să accesați avocativan.ro.

1. Experți contabili

Până anul trecut credeam că a fi contabil este o joacă de copil. Oare cine nu ar putea trece pe o foaie ce bani au ieșit dintr-o firmă și ce bani au intrat? Ei bine lucrurile nu sunt atât de ușoare. Un contabil trebuie să țină mereu cont de conturi, să aibă în vedere scoaterile și intrările în gestiune. În plus pentru el TVA-ul are mai multe variante: deductibil, colectat, etc. O simplă greșeală poate conduce spre adevărate erori, dar și spre posibile amenzi.

Rolul expertului contabil este unul foarte important deoarece el trebuie să țină evidențele lună de lună. Mai apoi el trebuie să vină și cu sfaturi pentru ca activitatea firmei să fie mai profitabilă. De exemplu un contabil ne poate spune dacă lichiditățile firmei noastre sunt suficiente pentru a acoperii datoriile sau dacă de exemplu anul acesta putem oferi dividende mai mari acționarilor.

Pentru că legea este într-o continuă schimbare expertul contabil trebuie să studieze permanent. În felul acesta firmele pentru care lucrează vor evita posibile amenzi sau penalități. Tocmai pentru că un astfel de contabil ocupă un loc important în firmă trebuie să ne asigurăm că este o persoană serioasă. În caz contrar firma poate nu va depune la timp actele sau nu își va plăti la timp impozitele și asta nu poate duce la ceva bun.

2. Experți tehnici judiciari

Uneori fără voia noastră ajungem în situația de a ne prezenta în fața unui judecător pentru a ne demonstra nevinovăția. Așa cum probabil deja știți această situație nu este una plăcută și se poate extinde pe mai mulți ani. Pentru a evita acest lucru sau pentru a reduce măcar din timpul petrecut în sălile de judecată este recomandat să apelăm la un expert tehnic judiciar. Atenție! El nu este avocat! Rolul lui nu este de a ne apăra! El este cel care ajută la analizarea diverselor probleme tehnice ce pot fi interpretate greșit. Mai pe scurt el are rolul de a ajuta judecătorul să ia o decizie mai bună și de a „traduce” diverși termeni tehnici.

Acestea sunt serviciile pe care mi-am propus să le prezint astăzi, https://avocativan.ro/ vă oferă însă mai multe și vă invit să le cunoașteți. Tot la ei pe site veți găsi și instituțiile în cadrul cărora vă pot reprezenta. Eu zic să le vizitați site-ul pentru că se merită să aveți în permanență o echipă bine pregătită alături de voi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.