Christmas Special sau colectia de flori criogenate ce iti vor face floraria populara

Deja am intrat in febra sarbatorilor de iarna, cand toata lumea alearga incolo si incoace pentru a gasi cadourile cele mai frumoase pentru persoanele dragi din viata lor. Este o perioada speciala, cand orice sentiment este intensificat parca. Obisnuim sa fim mai atenti la ceea ce isi doresc cei iubiti, dar mai ales la cadourile pe care le daruim in aceasta perioada deosebita.


Pentru ca suntem vesnic recunoscatori femeilor speciale din viata noastra, mama, bunici, surori, prietene sau sotie, cautam ca ceea ce le oferim in dar sa fie ceva special, mai deosebit fata de cadoul oferit in anul anterior, ceva care sa surprinda intr-un mod foarte placut.


Un gest peste masura de frumos si de apreciat este ca florile obisnuite, intotdeauna deosebite, oferite cu aceasta ocazie sa fie inlocuite in acest an cu varianta criogenata – cu totul speciala. Este deja un trend care circula astazi. Florariile au inceput sa se adapteze acestuia, pentru a se asigura ca le ofera clientilor solutii cat mai deosebite. Deja conceptul acesta, in varianta pentru Craciun asa cum il regasesti pe www.crioflowers.ro, vine cu ceva inedit – completari ce vor impresiona orice femeie.


Florile criogenate, adica ce se pastreaza prin faptul ca au fost supuse procesului special de prezervare, isi mentin frumusetea pentru mai mult timp, fapt pentru care pot fi oferite ca simbol al iubirii vesnice. Daca ai o florarie si vrei sa te asiguri ca vei avea vanzari peste asteptari in aceasta luna, atunci te invit sa descoperi mai departe cateva dintre motivele pentru care Crioflowers.ro este depozitul spre care iti vei dori sa te orientezi pentru aprovizionare.

Christmas Special, frumusetea florilor imortalizata prin prezervare

Aceasta colectie pe care Crioflowers a lansat-o special cu ocazia sarbatorilor de iarna aduce un suflu nou florariei tale. Glitterul, aspectul satinat al culorilor, combinatiile de culori si formele deosebite pe care le iau florile fac din ele un cadou cu totul special.


Un giftbox spre exemplu este o sugestie mai mult decat interesanta pe care o poti face clientilor tai in locul florilor. Este o cutiuta speciala, ce contine un trandafir frumos, de asemenea criogenat, deci care va rezista o foarte buna perioada de timp. Exista mai multe variante de dimensiuni pentru acestea pe care le poti recomanda celor ce iti trec pragul florariei, in functie de bugetul pe care fiecare e dispus sa il investeasca.


Asigura-te ca ai astfel de arme secrete cu care sa iti cuceresti clientii mai ales in perioada decembrie – ianuarie. Nu e deloc exclus sa ai cereri voluminoase si in celelalte luni din an, dat fiind ca aceste concepte sunt ceva aparte, diferit fata de ceea ce se gaseste in cele mai multe florarii astazi.


Intra pe crioflowers.ro si afla mai multe despre aceste flori, despre proprietatile lor, despre optiunile pe care le ai, preturi, dimensiuni si alte astfel de informatii care te pot ajuta sa iei decizia potrivita. Ideal este sa te grabesti pentru ca impresia pe care o faci in aceasta perioada este cea care va atrage popularitatea florariei tale in urmatoarea perioada.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.