Activitati outdoor de 1 mai

Ai deja planuri pentru minivacanța de 1 mai a anului viitor?

Dacă și tu te numeri printre persoanele care nu și-au făcut deocamdată nici un plan pentru minivacanța de 1 mai, avem noi să îți prezentăm o oferta de nerefuzat. Planul pentru minivacanța de 1 mai vine din partea celor de la Vertical Adventure. Aceștia sunt o firma care se ocupă cu organizarea diferitelor activități și team building-uri outdoor. Cu multă experiență în domeniu, cu multe colaborări și și mai multe excursii montane, echipa Vertical Adventure este formată din persoane iubitoare de natură, de explorare și de activități outdoor. Tocmai acesta este motivul pentru care s-au gândit să organizeze diferite activități în perioadele minivacanțelor.

Acestea activități sunt dedicate atât firmelor cât și persoanelor fizice, familiilor sau unui grup de prieteni care doresc să își petreacă timpul liber altfel decât în mod obișnuit. Dacă locuiești în apropiere de Băile Herculane aceasta poate fi o ieșire perfectă pentru minivacanță. Însă există posibilitatea ca oricine să se înscrie la această activitate.

Mai exact, activitățile stabilite pentru aceste trei zile se vor desfășura pe Valea Cernei. Cerna este unul dintre cele mai frumoase râuri din țară pentru rafting. Debitul Cernei este controlat de 2 baraje, iar nivelul apei depinde de ele. În mod normal, aprilie-mai este singura perioadă din an în care se poate practica rafting pe Cerna și de cele mai multe ori apa este perfectă pentru rafting, însă cei de la Vertical Adventure nu îți pot oferi garanția faptului că răul va fi potrivit pentru această activitate. În afară de rafting, în cele trei zile veți explora peștera Topolnița și veți face canyoning pe unul dintre cele mai frumoase canioane de pe Valea Cernei.

Pentru această aventură vei avea nevoie de echipamente speciale asigurate de cei de la Vertical Adventure. Pentru rafting vei primi echipament compus din: costum și șosete de neopren, cască de protecție, vestă de salvare, vâslă și bărci de rafting de 6 persoane. Pentru canyoning vei primi echipamente precum: costum și șosete de neopren, cască de protecție, ham și dispozitive de coborâre și desigur corzi. Iar pentru explorarea peșterii vei fi echipat cu costum și șosete de neopren, cască de protecție și lanternă frontală.

În afara echipamentului pe care îl vei primi din partea celor de la Vertical Adventure, vei avea nevoie de costum de baie, încălțăminte pentru rafting și canyoning, care se va uda. Este recomandată o încălțăminte cu talpă aderentă, nu sandale sau șlapi. De asemenea vei avea nevoie de o pereche de încălțări pentru trekking, un rucsac mic, prosop și haine de schimb.

Pentru nici una dintre aceste activități nu este nevoie de experiență anterioară, însă o condiție fizică medie te va ajuta mult. Având în vedere că majoritatea activităților sunt cu apă este indicat să știi să înoți, dar în funcție de debit se poate face tura și fără cunoștințe de înot, cu vestă de salvare. Fiecare activitate va fi făcută alături de un instructor specializat Vertical Adventure și sub atenta supraveghere a acestuia.

În cazul în care îți dorești o asemenea aventură pentru minivacanța de 1 mai, apelează cu încredere la echipa Vertical Adventure. Înscrie-te și ieși din zona de confort practicând diverse activități outdoor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.