Cum sa folosesti un smartwatch ca sa iti simplifici viata

Multe persoane sunt convinse ca smartwatch-urile sunt o risipa de bani avand in vedere ca aproape fiecare dintre noi are deja un smartphone. In randurile urmatoare, iti prezint o lista din care vei intelege mai bine ce este un smartwatch, dar si cum te ajuta in mod real. Pana la sfarsit, iti vei da seama daca un ceas inteligent este potrivit cu stilul tau de viata si ce iti aduce in plus fata de un smartphone.

Daca te-ai hotarat deja sa investesti intr-un ceas smart (de exemplu, de la Apple), e bine sa stii ca are nevoie de aproximativ aceleasi accesorii ca un telefon. Trebuie sa ii cumperi o folie de sticla, carcasa de protectie, si chiar o curea pentru apple watch, daca doresti la un moment dat sa ii infrumusetezi aspectul.

Dar, sa revenim la subiectul articolului de azi. Iata de ce esti mai castigat daca ai un smartwatch!

Te ajuta sa nu o iei “pe cai gresite”

Uite ceva cu adevarat uimitor! Cand mergi intr-un loc nou si setezi destinatia pe Apple Watch, ceasul este capabil sa transmita vibratii catre incheietura prin care iti spune in ce directie sa o iei ca sa ajungi la locul dorit. Nu mai trebuie sa te uiti la harta de pe smartphone. Poti sa admiri linistit locurile pe unde treci, fara sa iti fie frica ca te-ai putea rataci.

Ti-ai pierdut telefonul? Il gaseste smartwach-ul!

Telefonul (la fel ca orice obiect foarte important) are obiceiul de a disparea chiar atunci cand avem cea mai mare nevoie de el. Esti deja in intarziere, doar ca smartphone-ul nu e de gasit. Nu e nimeni acasa sa iti dea un apel si ai nevoie de telefon la locul de munca.

Smartwatch-ul vine sa salveze situatia. Cele mai multe dintre ele au obtiunea “Find Phone” care iti face telefonul sa sune si te ajuta sa il gasesti indiferent unde sta pitit.

Este ca un antrenor de fitness

Un smartwatch iti monitorizeaza activitatile fizice si te ajuta zi de zi sa iti atingi obiectivele cu privire la miscare. Smartwatch-ul numara pasii pe care ii faci, masoara distanta parcursa, tine evidenta caloriilor arse, montorizeaza bataile inimii, pulsul si iti spune cat de odihnitor e somnul tau.

Producatorii de smartwatch-uri au tinut cont si de cei care prefera sa faca sport in apa. Unele modele sunt rezistente la apa si le poti folosi atunci cand inoti.

Vezi, asadar, ca smartwatch-ul stie cateva lucruri grozave pe care telefonul tau inca nu le poate face. Important e sa ne dam seama ca nu e o competitie intre cele doua, ca ambele sunt menite sa ne simplifice viata, iar ceasul este o completare a smartphone-ului.

Daca iti doresti un ceas inteligent si te-ai hotarat asupra unui Apple Watch, poti incepe deja sa ii cumperi cateva accesorii de la REDMobile.

Ai deja unul? Atunci reinnoieste-i aspectul cu o curea pentru apple watch de pe www.redmobile.com.              

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.