De ce iti vei dori sa angajezi un barman experimentat la petrecerea corporate?

Evenimentele corporate au inceput sa fie din ce in ce mai deosebite, organizate dupa idei originale, parca nici unul la fel cu altul. Ca e chiar asa cum spun o pot confirma cei care participa la astfel de evenimente, iar barmanii sunt nelipsiti. Vad totul din spatele culiselor si iti pot spune exact ce atrage si ce nu in cadrul unui astfel de party.

Daca esti pe punctul de a organiza o petrecere corporate sau vrei sa ai in vedere cateva idei grozave in acest sens pentru perioadele urmatoare, atunci trebuie neaparat sa te documentezi putin vizavi de ce se cauta, ce anima oaspetii, ce ii inveseleste.

A capatat un accent tot mai intens acest trend de a inchiria baruri mobile, care vin la pachet cu tot ce trebuie la capitolul bautura. Bineinteles ca pionul central in toata aceasta ecuatie va fi barmanul, cel care practic realizeaza mixurile de bauturi diverse. Un barman evenimente corporate va sti exact ce doreste sa serveasca invitatii, care sunt tipurile de bauturi care vor avea cea mai mare cerere, dar si in ce combinatii sa le realizeze pentru a fi de-a dreptul delicioase.

Bar mobil cu barman pentru evenimentul corporate, Barblade

De ce vei prefera un astfel de bar? In primul rand, pentru ca te scapa de stresul de a cumpara bautura, tipurile potrivite, cantitatile suficiente, de a te ocupa de servirea ei si asa mai departe.

Atunci cand alegi un tip de bar mobil de pe www.barblade.ro, stii ca va avea cine sa se ocupe de prepararea unor cocktailuri memorabile, va avea cine sa se ingrijeasca de oaspetii tai, sa ii intrebe ce prefera sa bea, care sunt combinatiile care le plac. Dupa ce stie astfel de detalii, barmanul pregateste bautura intr-un mixt optim de licori, pentru a nu fi nici prea slabe si nici prea tari. Iata o cale de a aduce un plus de rafinament petrecerii business pe care o organizezi.

Exista 2 tipuri de office bars:

In hours office bar se refera la acele optiuni mai lejere, care intretin dar nu ametesc oaspetii, angajatii. Este genul de interactive self service bar, care poate sa se axeze pe diverse tematici: virgin punch bar, lemonade bar, hot tea and chocolate bar, dar poate fi vorba si de un bartender serice bar, de virgin cocktail sessions. Sunt o atractie si o incantare pentru participanti si ideile de team cocktail building sau cea de Do it yourself cocktail creation.

After hours office bar este acel tip care serveste bauturi alcoolice variate, potrivite pentru acele overtime cocktail sessions pe care toti doresc sa le incerce. In cadrul acestui tip de evenimente cei mai multi sunt tentati sa incerce tot felul de mixturi, ideea de a bea impreuna dupa munca fiind una de interes pentru toti. Un astfel de bar mobil este potrivit si in cazul evenimentelor sociale, dar si a altor activitati care pot implica distractia si bautul.

Descopera variantele de la Barblade si asigura-te ca atat barul mobil, cat si barmanul se vor potrivi perfect cu evenimentul tau.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.