De ce sa investesti intr-un magazin second hand in 2020

Chiar daca esti la inceput de drum si cauti o idee de business te poti gandi la un magazin second hand. Pentru a porni de la zero un business sunt multi factori implicati si evident cheltuieli. De aceea, vei gandi rezonabil si vei alege cu grija domeniul, dar si furnizorii.

Magazinele de tip second hand au prins mai mult contur in anii 2000 cand pe piata apareau haine altfel, ceea ce in Romania nu se gasea. De altfel, asa a si inceput acest segment de activitate. Asadar corelatia cu haine ieftine nu este una tocmai corecta. Desigur, accesibilitatea acestor haine second hand de vanzare este un motiv puternic pentru care publicul cumpara din astfel de magazine, insa nu este singurul.

De ce un magazin second hand este rentabil

In primul rand, pentru ca nu mai sunt acele limite de moda si de sezon. Un magazin de tip second hand este cel in care paseste oricine in cautare de chilipiruri, de haine altfel, de haine vintage si nu neaparat cele ce se supun unor trenduri de sezon. Desigur ca sunt importante si rigorile de sezon, adica publicul isi cauta in magazine sh alternative mai ieftine la hainele de sezon, de asemenea. Dar acestea sunt purtabile mereu, iar cei care prefera acest tip de shopping sunt de partea modei atemporale.

In al doilea rand, pentru ca marfa in sine este achizitionata rentabil. Aici conteaza desigur si furnizorul ales. Daca vorbim despre Top Textil, adica imbracamintesh.ro, vorbim despre ani de experienta in domeniu si mai mult decat atat despre avantaje de colaborare. Spre exemplu, sursa lor de marfa vizeaza tarile foarte dezvoltate, de unde hainele sunt colectate door to door. De asemenea, marfa este importata de ei, asadar sunt excluse comisioane sau tarife mai mari cand marfa trece de la importator la furnizor. Top Textil asigura si calitate, preturi ce se pot negocia in functie de cantitatea cumparata si nu in cele din urma permite comenzi online cu transport cu acoperire nationala.

Varietatea si accesibilitatea hainelor vandute in magazinul second hand inseamna de asemenea avantaje si motive pentru care un astfel de business are sanse sa se mentina rentabil. Publicul va fi mereu interesat de aceste aspecte; asta pentru ca pe masura ce trece timpul si se succed alte si alte sezoane, nevoia de articole vestimentare specifice se resimte. Dar nu toata lumea este si dispusa sa investeasca sume mari in tinutele si garderoba de sezon, asadar va apela la alternative – cum sunt magazinele second hand.

Sa investesti intr-un magazin cum sunt cele second hand ramane un business recomandat si in 2020. Piata de retail are loc pentru toata lumea. Exista si aici varianta de magazin fizic sau online ori chiar ambele, dupa ce iti faci si numele cunoscut. Pentru ca totul porneste de la o investitie, descopera la Top Textil un furnizor de incredere pentru marfa de care ai nevoie. Detalii despre comenzi regasesti in cadrul paginii lor, imbracamintesh.ro.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.