Cu ce se ocupă o clinica de psihoterapie?

Bună seara, scumpe cititoare. Astă seara vreau să povestim despre viață și de cât de important este să cerem ajutor atunci când lucrurile ne scapă de sub control. Aproape zi de zi citesc știri sau postări pe rețelele de socializare despre persoane care nu știu încotro să o ia. Unora le este teamă de un nou început, altele știu deja că nu își mai pot stăpâni copii, unele preconizează un divorț deoarece „flacăra” din relație s-a stins. Acestea sunt, dacă mă pot adresa așa, cazuri puțin mai fericite. Din păcate cam la fel de des văd și postări despre persoane care au decis să renunțe la viață pentru că nimeni nu îi înțelegea. Văd postări despre persoane care stau lângă abuzatori doar pentru că le este teamă de necunoscut.

În 2020 oamenii ar trebui să știe că nu este o rușine să apelezi la ajutor specializat. De exemplu o vizită la o clinica de psihoterapie poate rezolva foarte multe probleme. Vorbim despre o persoană care te va ajuta să înțelegi problemele cu care te confrunți și îți va propune mai multe metode de rezolvare. Cu toate acestea oamenii de foarte multe ori doar critică. Tocmai de aceea este important să îți dorești schimbarea atât de mult încât să nu te mai interese părerea celor din jur.

Când putem apela la o clinică de psihoterapie?

Mai jos vă voi prezenta câteva din serviciile pe care Clinica de Fericire le pune la dispoziție clienților lor. Pentru a putea afla mai multe vă invit să le vizitați site-ul.

💐 Terapie pentru cuplu – Atunci când crezi că în relația ta a intervenit monotonia este cel mai bun moment să încerci o schimbare. Uneori timpul poate stinge „flacăra”, dar cu doar câteva scântei totul poate reveni ca la început.

💐 Terapie individuală – Cred că aceste propoziții sunt cel mai greu de acceptat: „Nu sunt bine. Am nevoie de ajutor.”. Ne-am învățat să spunem mereu „Sunt bine.” în cât parcă a devenit un adevărat universal valabil. Chiar dacă de multe ori tindem să observăm problemele celor din jur, atunci când vine vorba despre noi lucrurile se schimbă. Ne este teamă să apelăm la un psihoterapeut Bucuresti și să acceptăm ajutorul lui. Problemele pot fi de la cele mai simple, la cele mai complexe, sincer nu acest lucru contează, ci mai degrabă rezolvarea lor cât mai rapidă.

💐 Terapii pentru părinți/copii/adolescenți – Nimeni nu te învață cum să fi părinte și tocmai de aceea este normal să apară greșeli. Problema este că o dată cu trecerea timpului aceste probleme pot deveni grave și pot afecta dezvoltarea copilului. Tocmai de aceea în unele momente putem avea nevoie de prezența unei persoane calificate. În felul acesta vom învăța mai multe și ne vom ajuta și copiii.

Așa cum vedeți probleme pot apărea mereu, important este să încercăm să le rezolvăm. Chiar dacă nu ne place de multe ori rezolvarea implică și alegerea drumului cel mai lung, acest lucru însă nu trebuie să ne împiedice să ajungem la capătul tunelului. Tu ce părere ai despre toate acestea?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.