Cum sa te bucuri de o baie relaxanta cu produse de la Notino

Bună dimineața, scumpele mele cititoare. Pentru că deja a început „stresiunea” încerc să mă bucur de fiecare clipă liberă. Baia se numără printre acestea și trebuie să recunosc că am făcut o pasiune din a sta cât mai multe ore în ea. Îmi place să aprind lumânări parfumate peste tot, să umplu cada cu spumant de baie de la Notino și să mă răsfăț cât mai mult. Tocmai de aceea am decis să schimb și lumânările parfumate. Până acum foloseam lumânări din acelea micuțe care ard foarte repede și care efectiv nu eliberează niciun parfum.

În prezent am văzut categorie de Bath & Body Works și deja mă tentează foarte multe lumânări parfumate de acolo. Sunt conștientă că prețurile sunt ceva mai mari, față de ce întâlnim în comerț, dar potrivit recenziilor aceste candele au o calitate mult mai bună. În plus trebuie să recunosc că aceste candele au o durată mai mare de viață față de cele micuțe. Personal consider că prețul nu trebuie să fie un criteriu decisiv în acest caz, mai repede luăm în calcul calitatea.

Bath & Body Works Into The Night

Una din lumânările parfumate care m-au atras este Into the Night, primul lucru care m-a atras la ea a fost designe-ul. Trebuie să recunosc că îmi plac produsele de baie care arată genial. În plus după ce am citit descrierea lumânării cred și mai mult că aceasta mi se potrivește. Există foarte multe note dulci care sigur vor transforma baia mea într-un mic paradis al aromelor.

Cum aleg lumânările parfumate?

În primul rând decid evenimentul pentru care vreau să le folosesc. Dacă de exemplu aleg pentru camera mea atunci sunt un pic mai deschisă spre variante noi. În schimb dacă aleg pentru baie sunt mult mai atentă la detalii. Este foarte stresant să îți dai seama că parfumul lumânării nu îți este pe plac dupa ce deja ai apucat să intri în cadă. Cel puțin eu dacă nu îmi place mirosul încerc să termin cât mai repede și nu apuc să mă relaxez.

Yankee Candle After Sledding

De asemenea țin cont și de anotimp, în perioada iernii îmi place să cumpăr lumânări parfumate create special pentru această perioadă. De exemplu nu voi refuza niciodată o lumânare parfumată cu miros de scorțișoară. În felul aceste consider că pot aduce mult mai rapid Sărbătorile în casa mea, în plus iubesc scorțișoara. Bine, asta nu înseamnă că nu comand și vara lumânări pentru iarnă, dar trebuie să îmi placă foarte mult ca să fac asta.

Mai apoi mă uit câte sortimente sunt disponibile, iar dacă cumpăr pentru prima oară aleg doar un singur model. În felul acesta verific calitatea și știu dacă data viitoare se va merita să cumpăr sau nu lumânări de la acel brand. De asemenea nu uit să verific și gramajul lumânării, doar în felul acesta voi putea fi sigură că lumânarea va rezista mult timp și mă voi putea bucura de parfumul ei.

Nu în ultimul rând verific dacă există recenzii, chiar dacă uneori un produs cu recenzii negative mie mi-a plăcut. Totuși prefer să am încredere și în părerea celorlalți, mai ales dacă produsul este unul scump.

Vouă vă plac lumânările parfumate? Dacă da, cum le alegeți?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.