Cadouri de valentines day pentru el

Bună dimineața, scumpele mele cititoare! Cum se apropie Valentines Day m-am gândit că ar fi o idee foarte drăguță să povestim un pic despre cadouri. În mod normal v-aș povesti mai multe despre cadouri pentru femei, dar zilele acestea mi-am dat seama că rețelele de socializare sunt pline de idei. Cu toate acestea în puține locuri putem să descoperim idei cadouri valentine’s day pentru el care să și merite atenția noastră.

De cele mai multe ori atunci când alegem să căutăm cadouri pentru el descoperim tot felul de produse legate de consumul de alcool sau lucruri care nu pot fi folosite în viața de zi cu zi. Sincer mie îmi place să ofer cadouri pe care persoana care le primește chiar să le poată folosi. Tocmai de aceea de Valentines Day eu i-aș oferi bărbatului din viața mea cadouri de la Notino.

Ce cadouri îi poți oferi lui de Valentines Day?

Cadoul cu care sigur nu vei da greș este un parfum. Mereu bărbații vor adora parfumurile, iar tu te vei putea bucura de mirosul acestuia pentru o perioadă lungă de timp. Sinceră să fiu consider că parfumul este unul din cele mai bune metode de a atrage atenția unui bărbat. În plus trebuie să recunoaștem că un astfel de cadou îi va ajunge pentru multe luni.

Ca și un mic dezavantaj al acestui cadou trebuie să recunosc că este imposibilitatea de a vedea cum miroase parfumul înainte de a îl achiziționa. Totuși eu am găsit o soluție pentru asta merg în magazinele fizice care îl au la vânzare și rog vânzătoarea să îmi arate cum miroase parfumul. Mai apoi dacă îmi place cum miroase îl adaug în coșul de cumpărături. Dacă mă grăbesc prefer să aleg parfumurile care au un număr mare de recenzii pentru că așa îmi pot forma o opinie despre ele.

Suprinde-l plăcut cu un cadou personalizat

Vă povesteam acum ceva timp de faptul că de la Notino putem achiziționa un cadou personalizat. Mai exact este vorba de serviciul de gravură pe care aceștia ni-l oferă.

„Vrei să îi spui de Valentines Day că el este campionul tău?”   Atunci achiziționează parfumul Invictus Legend și gravează-i un frumos mesaj pe el. După ce parfumul va fi terminat sticla va putea rămâne în casă ca o frumoasă amintire. În plus vorbim despre unul din cele mai căutate parfumuri pentru bărbați, deci șansele ca alegerea să fie una greșită sunt foarte mici.

Ce altceva îi mai poți oferi?

Eu aș cumpăra multe lumânări parfumate, le-aș împrăștia prin toată camera și aș pregăti o cină cu mâncărurile lui preferate. În felul acesta amândoi ne-am putea bucura de o seară magnifică și sunt sigură că în acest fel cadoul va fi mult mai apreciat. Să vă mai povestesc cât de frumos va mirosi camera noastră după? … Mai bine vă las să descoperiți singure!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.