Decoreaza-ti casa cu stil

Accesoriu pentru decoratiuni inedite, covorul trebuie sa fie mai presus de toate o adevarata declaratie a personalitatii. Dar pentru a fi sigur ca iti alegi covorul potrivit, trebuie sa tii cont de material, sa te gandesti la intretinere, sa te gandesti la dimensiuni, sa alegi covorul in stilul camerei sau casei tale. Covorul dintr-un living cu un decor rafinat poate fi recunoscut prin decoratia sa usoara, care sa dea sens acestui spatiu, sa-l armonizeze fara a-l denatura. Specializat in covoarase interior, covoare profesionale, covorase Horeca, covoare exterior, magazinul online covoare-profesionale.ro, ofera o gama larga de produse care se potrivesc inclusiv unui salon cu design elegant, toate de o calitate exceptionala si la preturi acceptabile.

 Atat covorasele de interior,covoare exterior, covorase Horeca sau covoare profesionale sunt puternic absorbante si rezistente la traficul pietonal extrem, sunt special concepute sa reziste uzurii, atat la interior, cat si la exterior. De asemenea, podeaua bucatariei nu trebuie neglijata, iar cele mai bune solutii antialunecare sunt covorasele profesionale special create pentru asemenea spatii.

Personalul de specialitate de la covoare-profesionale.ro iti va oferi informatii complete despre produsele existente si te va ajuta sa alegi produsele de care ai nevoie, pentru a potrivi covorul cu mobilierul. Carus Barok este un covor de interior care va da frau liber imaginatiei tale si iti va oferi o multime de oportunitati de decor. Stilul baroc este determinat de utilizarea miscarii clare pentru a produce imagini optice extraordinare. Carus Barok impresioneza prin grandoarea pe care o adauga proiectelor tale. Carus este un brand de design de top care produce covoare de inalta calitate, covorase interior de dimensiuni mari. In ceea ce priveste confortul, nimic nu este mai placut decat un covor care te va proteja de frigul unei placi de gresie sau parchet. 

O alegere excelenta care combina performanta si ambianta este presul de interior Uptown.  Presul Uptown are un model atractiv cu patratele, care asigura uscarea corespunzatoare a talpii incaltamintei si retinerea umezelii si mizeriei. Presul Uptown are aspect de tesut modern in nuante naturale si contemporane, producator fiind Nortax. Avand o suprafata densa, dar rezistenta, asigura durabilitate si nu permite alunecarea acestuia pe pardoseala. Dimensiunile standard sunt 60×90 cm; 90×150 cm; 120×180 cm. Aceste covorase interior au bordura perimetrala din cauciuc. De asemenea, se gasesc si role cu dimensiuni standard in latime de 120 x 180 cm. Culorile disponibile sunt maro, visiniu – grena, gri, verde, albastru si rosu.  

Cu totii stim cat de esentiala este curatenia in spatiul de intrare, iar pentru aceste suprafete, avem nevoie de covoare exterior care sa reziste traficului intens, cat si conditiilor meteorologice extreme. Pe acelasi site am gasit covoare exterior de foarte buna calitate. Stergatorul de exterior City, de 14 mm. este un pres de exterior non-absorbant, producator fiind Nortax. Fabricat din bucle de vinyl flexibile, este rezistent la razele UV, nu absoarbe apa, se adapteza oricarei suprafete si asigura performanta maxima in orice climat. In plus, nu are strat de suport, permitand noroiului si apei sa se scurga sub stergator. 

Aceste covoare sunt de o calitate exceptionala, iar preturile sunt fara concurenta. Special concepute pentru a rezista la factorii de uzura externi, aceste covoare profesionale de exterior sunt realizate din materiale de cea mai inalta calitate. Recomand cu caldura produsele comercializate de catre magazinul online covoare-profesionale.ro!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.