Ingrijeste-ti baia precum un profesionist!

Baia este probabil incaperea la care trebuie sa fim intotdeauna atenti, deoarece acest sanctuar trebuie curatat zilnic, astfel cei care folosesc toaleta sa nu intre in contact cu microbii. 

Pentru cei care vor sa cumpere capace toaleta, sanito.ro este magazinul ideal, deoarece acesti experti au o experienta de peste 13 ani in domeniu. Magazinul comercializeaza detergenti Tork, de cea mai buna calitate si multe alte accesorii utile pentru baie si casa. De asemenea, sanito.ro este un furnizor de incredere pentru institutiile de stat din Romania, firme private si fabrici. Avand o astfel de reputatie, este de inteles de ce multi clienti prefera sa cumpere produse de curatenie de la acest magazin. Un capac toaleta senzor, nu este chiar o noutate, fiind folosit in tari precum Japonia si America inca din anii ‘80, insa acest concept si-a facut loc si in Romania, si acest tip de toaleta este din ce in ce mai ceruta de catre clienti. Produsele din categoria capac toaleta buton ofera diversitate, astfel clientii pot alege doar ce au nevoie de la acest site.

Cum indepartam bacteriile din vasul de toaleta? 

Puteti scapa eficient de bacteriile care pot prolifera in baie, fara a fi nevoie sa utilizati inalbitor si solutii care contin paradichlorobenzen care, in timp, se pot dovedi a fi cancerigene.

Lamaia, printre altele, este unul dintre cele mai bune bactericide naturale. Pentru a va dezinfecta accesoriile, puteti pregati urmatoarea reteta eficienta: topiti 1/2 cana de fulgi de sapun neutru in 4 litri de apa fierbinte cu un sfert de cana de suc de lamaie. Pentru a obtine un „detergent” mai puternic, trebuie doar sa dublezi cantitatea de suc de lamaie si sapun din reteta.

Otetul cu alcool este, de asemenea, un excelent dezinfectant pe langa faptul ca va dezinfectati toaletele si robinetele. Este mai putin scump decat lamaia, dar mirosul sau in momentul curatarii poate incomoda unele persoane. Pentru a aromatiza otetul si alcoolul, nu ezitati sa adaugati cateva picaturi de ulei esential. Uleiurile esentiale de lamaie, portocala si lavanda sunt printre elementele esentiale pentru a consolida actiunea antibacteriana a otetului cu alcool si pentru a purifica aerul din instalatiile dumneavoastra sanitare. Odata ce suprafetele sunt clatite si uscate, nu va mai exista miros de otet alcoolic. Daca doriti sa faceti robinetii sa straluceasca, nu ezitati sa stergeti robinetul cu o carpa din microfibra pentru a elimina ultimele urme de apa dupa curatare.

Apa de soda amestecata cu apa clocotita este la fel de eficienta ca clorul. Nu este la fel de agresiv ca clorul si nu dauneaza accesoriilor din baie. Prin urmare, nu va trebui sa purtati manusi pentru a face fata acestui produs natural si nu veti respira produse daunatoare sanatatii dvs.  

Cu aceste retete ecologice si usoare de casa, intretinerea toaletelor dvs. va deveni o briza si va fi in siguranta atat pentru sanatatea dvs., cat si pentru mediu. 

Pentru a recapitula produsele naturale esentiale de care aveti in baie pentru a va curata WC-ul sunt: 

-otet alb,

-bicarbonat de sodiu,

-cristale de soda,

-suc de lamaie,

-uleiuri esentiale (lamaie, lavanda etc.).

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.