Cum ne pregătim de ziua femeii?

La mulți ani, scumpele mele cititoare! Vă doresc o primăvară la fel de minunată ca și voi!

Mi-am dorit ca anul acesta să postez articolul despre ziua femeii cu doar câteva ore înainte de aceasta. Consider că în felul acesta ne vom aminti mult mai repede de această zi minunată și despre beneficiile oferite de ea. În același timp mi-am dorit și câteva zile libere în care să mă bucur de vremea frumoasă. Astfel printre cele câteva cadouri de 8 Martie pe care le-am primit s-a numărat și o ședință foto . Ea a fost realizată de două prietene foarte bune și m-a ajutat să realizez că frumusețea se află mereu în noi și ea nu ține cont de machiaje.

Pentru că știu că multe dintre voi ați ajuns aici în căutarea unor cadouri, haideți să povestim un pic despre surprizele pregătite de cei de la Notino. Așa cum probabil deja v-am obișnuit ei au în permanență reduceri, oferte și promoții atractive. În felul acesta ei ne stau alături la fiecare pas și ne oferă orice avem nevoie. Produsele pe care vi le voi prezenta mai jos se numără printre cele pe care le pute cumpăra de la ei cu doar câteva click-uri.

Parfumurile Yves Saint Laurent

Consider că orice parfum de la Yves Saint Laurent reprezintă un cadou extraordinar pentru o femeie. Vorbim despre parfumurile de calitate a căror persistență rezistă pe întreaga zi. În plus trebuie să vă recunosc că eu m-am îndrăgostit de parfumul lor dulce. Știu că la început prețul vă poate face să fiți reticenți, dar credeți-mă că merită toți banii.

Înainte de a cumpăra parfumul vă recomand să aflați și câteva informații despre cea care îl va primi. În felul acesta veți ști dacă veți opta spre o variantă fresh sau din contră spre o variantă dulce. De exemplu mie îmi plac enorm de mult parfumurile dulci și tocmai de aceea aș opta mereu spre Yves Saint Laurent Black Opium. Acest parfum are note foarte dulci, care te poartă într-un adevărat paradis al simțurilor.

Vouă ce cadouri vă place să oferiți de ziua femeii?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.