Recenzii despre ultima comandă de la Notino + alte produse

Salutare, scumpele mele, sper că sunteți sănătoase. Pentru că în perioada asta majoritatea magazinelor care vindeau produse de beauty au fost închise m-am gândit să vă amintesc că cei de la Notino trimit în continuare colete în toată țara. În felul acesta vă protejați și în plus dacă alegeți să plătiți cu cardul îl protejați și pe curier. Acum cred că este momentul cel mai bun să vă prezint câteva produse pe care le-am achiziționat de curând.

Produse de la Maybelline

În ultima perioadă am început să iubesc produsele de la Maybelline, în special rujurile. Îmi place că au culori naturale, pe care le pot aplica cu succes și atunci când merg la facultate. În plus rezistă mai mult decât alte rujuri de acest gen pe care am avut ocazia să le încerc.

Ce mi-aș dori în plus la ele? Atunci când comand un ruj Maybelline mi-ar plăcea să găsesc o cantitate mai mare 🙂 , mi se pare că se termină fix atunci când ai cea mai mare nevoie de ele. Știu că rujurile de mai sus pot părea identice, dar crede-ți-mă că pe buze se observă diferența.

Un alt lucru de care m-am atașat foarte mult este acest Maybelline SuperStay Matte Ink . Îmi place că este ușor de folosit, în plus cu ajutorul acestei perii rimelul este împărțit uniform pe gene. Efectul de lungire este foarte vizibil în cazul meu, dar cu toate acestea genele par unele reale, nu false. Nu știu cum sunteți voi, dar mie nu prea îmi plac genele false, mi se pare că se observă de la distanță. Tocmai de aceea apelez la un rimel bun în locul genelor false.

Avon Far Away

Avon Far Away Rebel este parfumul pe care l-am comandat, înainte de a pleca din Turcia, de pe Notino. Așa cum probabil deja știți iubesc parfumurile de la Avon și până acum nu prea am avut experiențe neplăcute cu ele. Acesta sincer m-a cucerit, este un parfum care combină note dulci, cu note fresh. Este pur și simplu combinația de care ai nevoie pentru a te simți specială.

Trebuie să vă mărturisesc că el sigur se va regăsi pe lista parfumurilor preferate din acest an. Este ușor de aplicat și sincer îmi place foarte mult și culoarea sticluței. Prețul este unul foarte bun, deci eu zic că merită să îl încercați măcar o dată, ca să vedeți dacă vi se potrivește.

Voi ce produse ați achiziționat în ultima perioadă? Cum vă petreceți timpul în zilele acestea libere?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.