3 activitati pentru un outdoor team building de vis

Anul 2020 s-a anunțat a fi un an cu o mulțime de activități outdoor pentru iubitorii de natură și de adrenalină. Deși în momentul de față traversăm o perioadă mai dificilă, și trebuie cu toții să stăm pe cât posibil în casă, nu ne ia nimeni dreptul de a visa la cel mai tare outdoor team building pe care îl vom putea face după ce viața noastră intră din nou pe un făgaș normal.

Tocmai pentru a depăși mai ușor această perioadă și pentru a te ajuta să gândești cât mai pozitiv, am ales ca în articolul de azi să îți prezint 3 activități pentru un outdoor team building de vis.

1. Rafting

Raftingul este o activitate ce constă în coborârea pe râuri de munte, cu grade de dificultate variate. Pentru această activitate se folosesc ambarcațiuni gonflabile, cu capacitate de 3-8 persoane.

Echipamentul de protecție folosit pentru rafting constă în: costume și șosete de neopren pentru protecție termică, cască și vestă de salvare, pentru protecție mecanică. În cazul în care alegi ca cei de la Vertical Adventure să îți organizeze activitatea de team building, echipamentul necesar acestei activități va fi asigurat de ei.

În decursul acestei activități membri echipei sunt puși în fața unor încercări reale, unde fiecare trebuie să se implice cu toată forța și atenția posibilă. Aceștia trebuie să ia decizii într-o secundă, pentru ocoli obstacolele, a ține barca și implicit echipa pe linia de plutire.

2. Cățărare

Cățărarea este o activitate care constă în cucerirea unui perete de stancă prin forțe proprii. Ascensiunea se face individual, cu asistența colegilor, în postura de „filator” (cel care asigură) și suport.

La fel ca și în cazul rafting-ului, echipamentul de protecție necesar desfășurării acestei activități îți va fi asigurat de cei de la Vertical Adventure. Iar întreaga activitate se va desfășura sub atenta supraveghere a acestora.

3. Canyoning

Fără îndoială, canyoning-ul este unul dintre cele mai distractive și palpitante sporturi pe care poți să le practici alături de colegi tăi în cadrul unui outdoor team building. Această activitate vă permite să experimentați o aventură unică pe care nu o veți uita niciodată.

Canyoning-ul înseamnă aventură, acțiune și emoție în aceeași activitate. La fel ca și în cazul celorlalte două activități, nu trebuie să îți faci griji pentru siguranța ta și a echipei tale. Atât echipamentele necesare canyoning-ului, cât și echipamentele de protecție vă vor fi asigurate de către cei de la Vertical Adventure.

În afară de aceste activități, alături de echipa Vertical Adventure mai aveți posibilitatea să practicați și: explorarea peșterilor, trekking, pendul, rapel, tiroliana și o mulțime de alte activități atât outdoor cât și indoor.

Profită de această perioada, în care fiecare dintre noi avem mai mult timp liber și gândește-te la cum arată pentru tine cel mai tare outdoor team building. După care nu ezita să contactezi echipa Vertical Adventure și stabilește data și locația unde vei petrece câteva zile de pomină alături de echipa ta.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.