Cum sa amenajati eficient spatiul pentru a face o colectare selectiva ca la carte

Dupa cum stim, reciclarea face posibila reducerea cantitatii de deseuri ingropate sau incinerate si, prin urmare, reducerea impactului nociv asupra mediului. Pentru a ajunge la aceasta reducere a impactului nociv, trebuie implementate diferite modalitati de colectare selectiva la nivelul intregii tari. Selectia deseurilor, ce pot fi ulterior reciclate si refolosite, se va face in institutii si companii, pe strada, prin intemrediul unor eurocontainere si pubele speciale, dar si in propria locuinta. Desigur, stim cu totii ca pentru a face o colectare selectiva ca la carte este nevoie de cosuri gunoi speciale care, in gandirea colectiva, ocupa mult spatiu. Insa, daca urmam cativa pasi de amenajare si alegem cosuri colectare selectiva de la sanito.ro, vom putea face trierea in cel mai simplu si eficient mod cu putinta.

Creati un spatiu de sortare in casa

Au disparut zilele in care gunoiul era asezat intr-o galeata, aflata sub chiuveta. Astazi, fara indoiala, tot sub chiuveta, nu mai este un cos de gunoi, ci cosuri de gunoi care se gasesc tot mai des in casele noi sau in locuintele unde s-a intreprins o lucrare renovare. Intr-adevar, daca dorim ca sortarea selectiva sa fie optimizata, atunci trebuie facilitata prin diferite metode. Pentru a face acest lucru, exista solutii, iar unii profesionisti ai accesoriilor de bucatarie au inteles acest lucru. Piata actuala ofera nu numai cosuri de gunoi sub toate formele, dar si solutii adecvate de design interior in bucatarie.

In bucatarie, diferitele cosuri trebuie sa fie usor accesibile si, prin urmare, in centrul spatiului de lucru. Cosul de reciclare glisant reprezinta o solutie simpla si eficienta: il puteti fixa pe usa astfel incat sa apara odata cu deschiderea usii si, pentru a face lucrurile si mai simple, adaugati un sistem de deschidere automat cu ajutorul unei pedale sau, mai bine, cu un senzor situat la plinta, care va va permite sa aveti acces la cosurile de gunoi chiar si cu mainile incarcate cu deseuri.

In proiectarea bucatariei dvs. integrate, va puteti imagina, de asemenea, instalarea unor cosuri de gunoi cu galeata sau punga. Sunt foarte discrete, deoarece numai capacul, in general din otel inoxidabil, este vizibil pe suprafata de lucru. Astfel de cosuri veti gasi la sanito.ro. In baie, acest tip de cos de gunoi isi va gasi, de asemenea, locul perfect cu un recipient mai mic, desigur. Puteti chiar sa il adaptati la decorarea camerei in functie de variatiile de culoare disponibile.

Organizati sortarea selectiva in camera de depozitare

In magazie, in bucataria de vara, in garaj sau in pivnita, trebuie sa fie intotdeauna prevazut un spatiu de depozitare pentru strangerea a ceea ce va fi dus la centrul de reciclare sau in cosurile de sortare atunci cand situatia o cere. Acest lucru se refera in principal la ziare si pliante, sticla si apoi tot ceea ce se incadreaza in deseuri reciclabile specifice.

Pentru a gasi cosul de colectare selectiva perfect, gama de produse disponibile pe site-ul sanito.ro este mai mult decat ideala pentru a va satisface nevoile de spatiu, dar si de aspect, precum si de colectare selectiva ca la carte.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.