Produse de igienă personală de la Notino – Sfaturi și păreri

Bună dimineața, scumpele mele! Sper că sunteți bine și stați departe de aglomerațiile din magazine. Pentru că în perioada aceasta magazinele sunt pline de oameni care fac cumpărături pentru Paște m-am gândit să fac un articol mai complex. Mai exact mi-am propus să vă arăt câteva din produsele de igienă personală pe care le am de la Notino și pe care le folosesc zilnic cu drag.

De ce le recomand? În primul rând pentru că pot fi comandate direct online. Asta înseamnă că nu voi sta la coadă, nu voi intra în contact cu alți oameni și în plus pot comanda la orice oră. Pentru a evita contactul cu curierul puteți opta pentru plata online și în felul acesta doar veți primi produsele la ușă. Mai departe haideți să vă arăt produsele pe care eu le am.

Igienă dentară cu produse de la Notino

De aproape 4 luni folosesc o dată la 2-3 zile pasta de dinți Pearl Drops. Sincer se observă diferența și sper ca după ce îmi termin lucrarea să vă pot arăta și câteva poze. Partea cea mai bună la această pastă de dinți este că se folosește o cantitate mică, deci un tub îmi ajunge chiar și o lună de zile. Eu personal am încercat mai multe variante de la această firmă și aceasta a fost printre cele care și-au făcut efectul imediat. Nu știu însă cum influențează structura dinților pentru că nu am apucat să vorbesc cu un specialist. Cu toate acestea eu nu am observat efecte negative.

Cea de a doua pastă de dinți pe care o folosesc, de această dată de 2 ori pe zi, este Parodontax. Ea mi-a fost recomandată de doctorul meu stomatolog și trebuie să recunosc că mi-a schimbat viața. Înainte spălatul pe dinți era un adevărat chin, mereu îmi sângerau gingiile și nu puteam insista. De asemenea durerile de dinți apărea săptămânal. De când o folosesc am scăpat de sângerări, dar și de dureri. Trebuie să vă menționez că aceasta se consumă mai des, dar de pe Notino am cumpărat ultima dată o ofertă de 2+1 gratis, deci nu îmi voi faci griji prea curând.

Tot de când am fost ultima oară la stomatolog am început să refolosesc și periuța electrică achiziționată anul trecut tot de pe Notino. Este o periuță de dinți electrică de la Oral B, la utilizarea căreia am renunțat după câteva zile tot din cauza gingiilor. Nu aveam șansa să o folosesc mai mult de 10 secunde fără a îmi sângera gingiile. Acum, așa cum era de așteptat nu mai am problema asta și o folosesc zilnic. Curăță mult mai bine decât periuța normală și împrăștie mult mai ușor pasta de dinți.

Produse de igienă personală

Pentru că în perioada asta cel mai important este să avem mereu mâinile curate m-am gândit să vă arăt unul din tipurile de săpunuri lichide de la Vivian Gray pe care încă le folosesc. Am cumpărat de la acest brand, acum vreo câteva luni 3 tipuri de săpunuri lichide. Cel de mai sus este singurul care mi-a mai rămas. Am ales să vi-l prezint deoarece mi se pare cea mai bună variantă. Este ușor de folosit, sincer eu în perioada asta folosesc mai rar săpunurile solide deoarece am mereu impresia că pe ele rămân bacterii.

Tocmai de aceea tuburile acestea îmi plac, apeși de 1-2 ori și ai cantitatea optimă de săpun. Ca și calitate sunt foarte bune făcând multă spumă. De asemenea sunt perfecte și pentru că pot fi reîncărcate, deci dacă găsiți săpun lichid la o cantitate mai mare puteți să îl împărțiți în aceste mici tuburi. Voi ce părere aveți? Ce preferați săpunuri lichide sau săpunuri solide?

Până data viitoare vă mai las două poze cu săpunul lichid:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.