Cum îți protejezi în mod eficient telefonul de căzături?

Salutare, scumpele mele.

În perioada aceasta de criză telefonul și laptopul mi-au devenit cei mai apropiați prieteni. Fie că trebuie să particip la cursuri, să rezolv o temă sau să termin un proiect apelez la aceștia. Trebuie să vă mărturisesc însă că de cele mai multe ori telefonul este cel care îmi stă cel mai mult alături. Îmi este mult mai ușor să îl folosesc pentru a scana temele și a le încărca. În plus pot verifica foarte rapid dacă există mesaje noi de la profesori sau dacă temele au fost notate. Tocmai de aceea m-am gândit că ar fi bine să povestim despre cum ne putem proteja telefonul împotriva loviturilor.

Achiziționarea unei folii de sticlă securizată

Consider că aceste folii de protecție sunt foarte importante pentru telefoanele noastre. În cazul în care acestea cad pe jos ecranele le vor fi rapid protejate. În cel mai rău caz ne vom alege cu folia spartă și va trebui să o înlocuim.

Îmi aduc aminte cum a fost când mi-am cumpărat eu pentru prima oară o astfel de folie, doar ce am reușit să o pun cu bine pe ecranul telefonul că mi-a și picat din mână. Faza a făcut să pice cu cranul fix pe o piatră, am crezut că îmi stă inima în loc când am văzut cioburile. Pur și simplu pe moment nu mi-am dat seama că era folia. Imediat ce am realizat ce s-a întâmplat pur și simplu m-am bucurat că am ales să o pun. Ecranul a fost întreg, dar folia a trebuit schimbată.

De atunci ori de câte ori cumpăr un telefon nou mă asigur că iau și cel puțin o folie de protecție pentru el. Spun cel puțin una deoarece prefer să cumpăr minim două, dacă de exemplu una din ele se sparge am alta de schimb. Credeți-mă că acestea sunt foarte importante deoarece oricât de atenți am fi mereu există riscul de a se întâmpla ceva neprevăzut.

Achiziționarea unor huse de protecție

De foarte multe ori folia de protecție nu este suficientă, tocmai de aceea trebuie să o ajutăm printr-o husă de telefon. Acum există atât de multe modele în cât putem opta fie pentru un model elegant, fie pentru cea mai bună protecție sau o combinație între cele două. Mai nou cu ajutorul unei huse avem șansa de a schimba întregul aspect al telefonului. Durează doar câteva minute și putem folosi asta permanent.

Pentru a putea achiziționa o husă de telefon potrivită trebuie mai întâi să alegem tipul telefonului, apoi modelul acestuia și mai apoi modelul husei. Mai sus v-am atașat o poză cu câteva exemple de huse pentru telefonul Samsung. Ele sunt disponibile pentru anumite modele de telefoane Samsung și trebuie alese cu grijă.

Sincer mie cel mai mult îmi plac husele tip carte, care acoperă tot telefonul, dar și cele anti șocuri, care sunt foarte rezistente. Ca un punct forte eu aș adăuga și la huse un popsocket. Cu ajutorul lui poți ține telefonul fix cum îți dorești și te poți asigura că nu îți pică pe jos. Mie îmi place în special când vreau să fac poze.

Acum depinde și de telefonul pe care îl aveți, nu uitați să alegeți o husă care să îl pună în evidență. De exemplu eu nu aș opta pentru o husă groasă în cazul unui telefon care este renumit fix pentru că este foarte subțire. Mai pe scurt încercați să scoateți în evidență avantajele telefonului, dar să îl și protejați în același timp. Știu că poate părea imposibil, dar nu este. Cel mai important este să căutați în locul potrivit.

Puteți citit mai multe despre protecția telefoanelor aici.

Voi cum vă protejați telefonul de lovituri? Ce fel de huse preferați?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.