Recomandări seriale: Boys over flowers (Băieți de bani gata)

Salutare! A trecut ceva timp de când nu v-am mai prezentat un serial, dar sincer nici nu am mai avut timp să caut. Acum, cu toată pandemia asta mă mai uit cel puțin o dată la 2 zile la câte un episod. Pentru că nu am încă curajul de a începe un serial nou am revizionat câteva din serialele care mi-au plăcut foarte mult.

Unul dintre ele este Boys over flowers, la noi l-am găsit tradus sub numele de Băieți de bani gata. Este un serial corean din anul 2009, care are la bază cărțile cu același nume. Pe mine m-a cucerit încă de la primul episod și puține au fost episoadele în care m-am plictisit.

Serialul îi are în prim-plan pe F4, un grup de copii de bani gata cărora le place să fie cei mai puternici din școala privată la care învață. Din grup fac parte: Gu Jun-pyo, liderul, Yoon Ji-hu,So Yi-jung și Song Woo-bin. A primi un cartonaș roșu de la F4 este similar cu a îți semna condamnarea la moarte.

Pe un alt plan serialul prezintă viața lui Geum Jan-di, o fată din clasa de jos. Părinții ei conduc o spălătorie așa că după cursuri fata este forțată să îi ajute cu comenzile. În ziua în care Geum Jan-di trebuie să aducă o uniformă proaspăt curățată la Shinhwa High School, unul dintre elevi încearcă să se sinucidă, iar fata în salvează. Știrea se răspândește rapid pe toate canalele de social-media așa că fetei i se oferă șansa de a învăța la această școală renumită.

Fata nu se simte bine la noua școală, deoarece modul în care ceilalți îi tratează pe F4 o face să se simtă dezgustată. În plus ea nu este deloc de acord cu comportamentul lui Gu Jun-Pyo față de alte persoane. De aici începe o adevărată poveste, deoarece Geum Jan-di se trezește prinsă între Gu Jun-pyo, o persoană care nu știe ce este iubirea și preferă să folosească violența, și Yoon Ji-hu, un băiat tandru, fix opusul primului. Oare pe cine va alege fata în final? Va putea ea oare să reziste chinurilor pe care le presupune primirea unui cartonaș roșu?

Dacă sunteți în căutarea unui serial care să combine drama și dragostea atunci acesta este cel mai potrivit.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.