De unde putem cumpăra folie bule impachetat pentru colete fragile?

Salutare, scumpele mele cititoare! Astăzi vreau să povestim despre cum se pot trimite rapid produse fragile. Acestea pot fi trimise atât prin poștă cât și prin curier. De foarte multe ori aud sau citesc cum diferite persoane spun că prin poștă nu pot fi trimise produse fragile. Ei, bine eu aș vrea să le contrazic.

Sunt conștientă că există persoane la poștă care preferă să arunce cu coletele, iar în urma acestor proceduri produsele pot ajunge sparte. Nu pot spune însă că vina este doar a celor care aruncă. De exemplu, eu am primit prin poștă mai multe produse. Unele dintre ele foarte fragile și toate au ajuns în stare perfectă. De asemenea am trimis și multe produse care la fel au ajuns în stare perfectă. De exemplu ultima oară am trimis borcane prin poștă și au ajuns fără pic de zgârietură.

Cum se pot trimite pachetele pentru a ajunge în stare perfectă la client?

Folie cu bule de aer mici roz

Primul lucru care contează foarte mult este modul în care împachetăm produsul care urmează să fie trimis. De exemplu dacă vrem să trimitem un telefon, tabletă sau laptop atunci acestea trebuie să fie livrate în cutii special create pentru ele. Asta înseamnă că trebuie să fie protejate foarte bine. În plus pentru o protecție și mai mare ar trebui să folosim o folie bule impachetat. Aceasta trebuie să înconjoare de cel puțin două ori cutia pentru a fi totul bine. Mai apoi tot acest pachet se pune într-o cutie rezistentă.

Dacă de exemplu vrem să trimitem produse care nu vin de obicei în cutii special create pentru ele atunci trebuie să găsim o cutie mult mai mare. Mai apoi trebuie să umplem spațiul gol cu fulie cu bule. În felul acesta produsul trimis nu se va mișca de pe loc și în plus în cazul unor lovituri puternice acesta nu va fi afectat.

Eu, de exemplu, când am primit machiaje, au venit de fiecare dată în plicuri cu bule. Cu toate acestea mi-a fost aproape imposibil să găsesc astfel de plicuri la mine în oraș. Tocmai de aceea am venit cu o mică improvizație. Am cumpărat plicuri normale din magazin și apoi am pus pe interior, pe ambele părți, folie cu bule. S-a dovedit a fi o decizie foarte bună deoarece bulele cumpărate au fost mult mai mari decât cele care se găseau de obicei în plicuri.

Unde am găsit folie cu bule și de ce am luat de acolo?

Pentru că mereu am nevoie de folii cu bule am decis să caut online. În felul acesta pot cumpăra mereu și să primesc direct acasă. Așa cum probabil deja știți detest să cumpăr dintr-un supermarket tocmai pentru că nu știu de câte ori am ocazia să și găsesc produsul de care am nevoie. Cumpărând online știu că mereu găsesc stoc și chiar dacă nu găsesc nu pierd prea mult timp.

Eu am găsit astfel de produse pe kangoopack.ro. Aici au toate tipurile de foi cu bule, dar și multe alte produse. De exemplu de la ei se pot cumpăr și bule colorate, dar și mici pungi realizate din folie cu bule. Dacă aveți nevoie de o cantitate mai mare atunci puteți cumpăra o rolă mare. Aceasta vă va fi de folos pentru o lungă perioadă de timp.

Dacă și voi sunteți în căutarea unor astfel de folii cu bule atunci cel mai bine este să intrați direct online. Cu doar câteva click-uri veți găsi produsele de care aveți nevoie. Dacă aveți o afacere atunci tocmai ați găsit un partener de încredere. El vă va fi alături pe tot parcursul drumului și vă va ajuta să economisiți bani în procesul de ambalare al produselor.

Pe cei de la kangoopack.ro îi puteți găsi și pe:

  • Str. Garii Nr. 4B, Alba Iulia, 510194, jud. Alba, Romania
  • la telefon: 0258 817 842
  • pe pagina de Facebook.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.