Proiect Erasmus „School Everywhere” – Tinerii 3d (Turcia Izmir și Urla)

Salutare, scumpele mele.

Cele care mă urmăriți pe facebook știți deja că acum o lună și un pic am fost plecată din nou în Turcia. Ei bine trebuie să menționez că asta se datorează un proiect Erasmus la care m-am înscris pe 20 ianuarie, ca de obicei fix în ultima zi de înscrieri. Trebuie să menționez că am mers cu ajutorul celor de la Tinerii 3d, o asociație care se ocupă cu astfel de proiecte.

Tot ce am avut de făcut a fost să trimit CV-ul și să scriu o mică scrisoare de intenție pe e-mail. Sincer am stat destul de mult să mă gândesc ce să scriu și nici nu eram decisă dacă să aplic sau nu pentru asta. Erau doar 5 locuri și se înscriau tineri din toată țara. Cu toate acestea am aplicat și mai apoi am și fost aleasă.

Adevărul este că toate acestea se datorează colegei mele care ea s-a înscris prima și mai apoi m-a îndemnat și pe mine. Norocul a fost de partea noastră deoarece am mers împreună în Turcia. A fost foarte drăguț așa deoarece nu am plecat singură, am fost mereu împreună și am ajuns cu bine la destinație, apoi ne-am întors tot împreună.

Partea cea mai drăguță la aceste proiecte este că poți fie să ajungi cu 2 zile mai repede și să vizitezi orașul, fie să pleci cu două zile mai târziu. Noi nu am optat pentru această șansă deoarece nu puteam lipsi prea mult de la facultate. Plus că mai apoi au început și problemele legate de coronavirus.

În plus nu te costă foarte mult această experiență. Tot ce am avut noi de plată a fost taxa de înscriere. Eu am mai plătit și taxa de pașaport, dar dacă deja aveți unul veți scăpa de această problemă. Înainte de plecare a trebuit să cumpărăm biletele de avion din banii noștri, dar aceștia ne-au fost returnați în ultima zi petrecută în Turcia.

Mai multe vă voi povesti însă în următoarele articole.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.