Recomandări Seriale: Giuvaierul Palatului

Azi, în timp ce voiam să pornesc noul episod din serial, mi-am amintit de un alt serial pe care l-am văzut cu drag când eram mică. Eram cred că îl clasa a 7-a sau a 8-a când s-a difuzat pentru prima oară la noi în țară. Îmi amintesc că scăpam de la cursuri fix când începea el. Tocmai de aceea mergeam așa de repede spre casă tocmai ca să nu pierd nimic. Pentru că ajungeam foarte tărziu am început să mă uit dimineața la episoade. Mă trezeam de la 5 dimineața și mă uitam la el.

Acest serial este unul corean și a fost difuzat pe TVR 1. Cu toate acestea acum se găsește și online tradus, deci vă puteți bucura și voi de frumusețea lui. Mie cel mai mult la aceste seriale îmi place că promovează cultura și natura. De fiecare dată au peisaje spectaculoase. În zilele care urmează vă voi prezenta și alte seriale de acest gen ca să vedeți că în toate păstrează frumusețea zonelor.

Serialul ne prezintă viața lui Jang-geum. Fata trece printr-o traumă încă de la o vârstă mică, mamei ei i se întinde o capcană și este ucisă. Astfel fata rămâne singură și își propune să ajungă la palat pentru a o găsi pe prietena cea mai bună a mamei sale și pentru a îi răzbuna moartea.

Fata nu este băgată în seamă și datorită faptului că nu are pe cineva puternic în spate și astfel ajunge să facă curățenie. Mai apoi este aleasă printre slujitoarele de la bucătărie și devine ucenica prietenei mamei sale. Niciuna dintre ele nu știe cine este cealaltă așa că se comportă normal.

Jang-Geum învață repede și devine o adevărat comoară în bucătărie. Lucrurile urmează să se complice, iar viața tinerei fete va lua din nou o turnură neașteptată. Va reuși ea iar să se întoarcă la palat și să își dovedească nevinovăția?

Ei bine trebuie să aflați uitându-vă la serial!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.