Recomandări Seriale: Secretele de la Palat

Bună dimineața, scumpele mele! În articolul de astăzi mi-am propus să vă povestesc despre un alt serial corean pe care l-am adorat. Numele lui este Secretele de la Palat sau Regina Seondeok. Este un serial care îmbină magia cu istoria. Ne introduce într-o lume total nouă. Vorbim despre o lume care încă mai credea în magie și în preotese, dar care ascundea lucruri mult mai sigure în spate.

Povestea noastră începe cu două profeții:

Doar dacă cele șapte stele din Carul Mare devin opt, cineva care se va putea lupta cu puterea lui Mishil va binecuvânta creația. Dacă cineva posedă puterea de a se lupta cu ea, a opta stea va apărea în Carul de Nord.

Dacă regalitatea dă naștere la gemeni, toți bărbații de origine sacră (descendenți ai regelui) vor dispărea.

Ultima reprezenta un lucru de neiertat în cazul regalității, tocmai de aceea în ziua în care Regina Maya dă naștere la două fetițe, regele Jinpyeong decide să trimită una dintre fete departe de palat cu slujnica neîndemânatică Sohwa. Pe urmele celor două fete pornește însă Chilsuk, unul din cei mai buni slujitori ai lui Mishil. Acesta este pregătit să aducă copilul la palat pentru a arăta trădarea regelui și pentru ca Mishil să poată conduce regatul.

Într-o lume a profețiilor și a zeilor Deokman reușește prin inteligența sa să facă față capcanelor puse la cale de Mishil. Vom avea parte și de iubire, dar și de trădare, de milă, dar și de teroare. Cine va ieși însă câștigător din această luptă și cu ce preț? Ei bine puteți afla asta vizionând serialul.

Mie mi-a plăcut foarte mult deoarece nu se axează foarte mult pe război, ca majoritatea serialelor coreene de istorie. În plus îmi place foarte mult că este un serial plin de culoare, muzică și distracție. Fiecare episod aduce ceva nou, deci cu siguranță nu ne vom plictisi viozionându-l.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.