Locatii inedite de team building

Ești în căutarea unei noi aventuri? Vrei să vizitezi locații spectaculoase?

Ești în locul potrivit!

În articolul de azi îți propunem o oportunitate și o locație inedită. Insula Samothraki. Una dintre cele mai ofertante și interesante locații de team building, unde ai posibilitatea să descoperi locuri și activități dintre cele mai interesante.

Echipa Vertical Adventure, organizează și anul acestea activitatea Canyoning pe insula Samothraki. Pe parcursul a șapte zile, veți coborî prin cascadele celor mai frumoase 3 canioane ale insulei, veți sări în marmite albe cu ape turcoaz, veți aluneca pe tobogane naturale și veți admira de la înălțime priveliști ce rămân în suflet.

Perioada de desfășurarea a acestei activități este 15-23 august, iar costul este de 2700 lei/persoană. Prețul include:

  • costum și șosete de neopren
  • cască de protecție
  • vestă de plutire
  • rucsac pentru transportarea echipamentului personal pe canioane
  • ham și dispozitive de coborâre
  • corzi pentru canyoning
  • bidon sau sac etanș
  • ghizi de canyoning calificați și entuziaști
  • instructaj detaliat la fața locului pentru a vă putea bucura de explorare în siguranță
  • fotografii și filmări
  • cazare pentru 7 nopți în camere duble sau triple cu acces la bucătărie de vară
  • o săptămână memorabilă

Ca în fiecare an, cazarea se va face în satul Kato Kariotes la pensiunea unei familii locale, foarte amabilă și ospitalieră. Camerele sunt de 2 sau 3 persoane, cu frigider și baie proprie. Veți avea la dispoziție o bucătărie de vară și toate ustensilele necesare pentru autogospodărire.

De asemenea aveți Wi-fi, grădină mare cu copaci umbroși, un grătar exterior și acces 24/7 la Marea Egee. Pensiunea este izolată de orice alte clădiri sau proprietăți și se află pe malul mării. La 5 minute de mers veți găsi cel mai apropiat restaurant tradițional, iar la 1,5 km centrul turistic și comercial al insulei, cu taverne și mici magazine ale producătorilor locali deschise până târziu în noapte.

Printre activitățile pe care le veți practica în aceasta săptămână se numără canyoning-ul, trekking-ul, explorarea insulei, yoga, relaxare pe plajă, înot în Marea Egee, gătit împreună și vizitare puncte de interes local.

Nivelul necesar de pregătire fizică pentru această aventură este unul mediu. Nu este necesară experiența anterioară în coborârea de canioane, dar este important să te simțiți confortabil atât în apă cât și pe stânci la înălțime. Vei avea parte de un instructaj la fața locului pentru folosirea echipamentului, tehnica de coborâre în rapel și parcurgerea canioanelor.

Pentru a nu fi mult prea solicitant veți alterna zilele de canyoning cu zile de relaxare, yoga matinală, explorare sau chiar trekking pe cel mai înalt vârf al insulei pentru o perspectivă de 360 grade de la altitudinea de 1611m.

Alege și tu una dintre cele mai spectaculoase locații de team building și aventurează-te prin paradisul ascuns al Greciei!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.