Care sunt beneficiile pe care ni le oferă cremele cu acid hialuronic? + Review Notino

Bună dimineața, scumpele mele cititoare! În articolul de astăzi mi-am propus să vorbim despre principalele motive pentru care am ales să achiziționeze creme care conțin acid hialuronic, dar și să vă prezint două dintre acestea. Pentru început trebuie să menționez că ele pot fi achiziționate de la Notino, unde găsiți de asemenea mai multe sortimente, dar și alte brand-uri.

De ce este important să folosim produse care conțin acid hialuronic?

În primul rând pentru că este cea mai bună armă pe care o avem împotriva îmbătrânirii. Nu, ea nu reprezintă elixirul pentru tinerețe veșnică, dar reprezintă un atuu foarte important. Pentru cele care nu știu deja asta acidul hialuronic este folosind în special deoarece ajută pielea să rețină apa pentru o perioadă mai lungă de timp. În general pielea îmbătrânește deoarece celulele noastre nu mai reușesc să păstreze atât de multă apă, folosind o cremă încetinim acest proces.

De asemenea acidul hialuronic ajută la estomparea ridurilor. Sunt sigură că dacă deja v-au apărut primele riduri deja v-ați gândit oare cum să scăpați de ele. Ei bine o cremă cu acid hialuronic poate face minuni dacă este utilizată într-un mod cât mai corespunzător. De exemplu, în zilele noastre există creme create special pentru zi, cât și creme special create pentru noapte. Dacă ne dorim ca rezultatul să fie unul apreciat atunci cu siguranță va trebui să respectăm indicațiile de pe instrucțiunile de folosire.

Ce produse folosesc eu?

Acum ceva timp, am achiziționat de la Notino, prin intermediul unei prietene, două creme cu acid hialuronic. Mi-am propus să respect toate regulile pentru a vedea dacă acestea chiar funcționează. Cremele achiziționate de mine pot fi observate în pozele de mai sus și provin de la brand-ul Mixa. Nu a fost un brand cu care să fi avut până atunci contact, tocmai de aceea am fost și un pic reticentă, cu toate acestea acum pot spune că sunt mulțumită de cele două creme.

Prima cremă pe care mi-am dorit-o a fost cea de noapte deoarece în general doar seara reușesc să am grijă de tenul meu. În principiu dimineața, plec foarte repede de acasă și am noroc dacă apuc să pun puțin machiaj pe față, în schimb, seara lucrurile se schimbă. Pot spune că această cremă este absorbită rapid de piele și o lasă foarte catifelată la atingere.

Cea de a doua cremă aleasă a fost una light pe care mi-am propus să o folosesc pe timpul zilei. Inițial nu voiam să iau și una pentru zi, dar pentru că am găsit acest set MIXA Hyalurogel am zis că merită încercate amândouă. Nu știu de ce dar mereu m-am gândit că astfel de produse costă o avere, dar adevărul e că sunt foarte accesibile.

Eu le folosesc de ceva timp și pot să vă spun că sunt mulțumită de ele, nu lasă pe piele senzația de produs uleios și în plus pielea devine mult mai elastică și mai catifelată. În plus rezistă destul de mult timp, eu încă nu le-am terminat, deși le am de ceva timp. (Bine nici nu le-am folosit zilnic)

Voi ce părere aveți despre astfel de creme? Considerați că beneficiile aduse de ele sunt sau nu importante pentru piele?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.