Reduceri Black Friday 2020 + Review Avène

Bine v-am regăsit, scumpele mele cititoare!

Încă de la începutul acestei săptămâni mi-am propus să vă arăt cum puteți beneficia de reducerile, din cadrul Black Friday 2020, de la Notino. Sunt sigură că dacă mă urmăriți de ceva timp știți deja că periodic aceștia organizează diverse campanii de reduceri și promoții. Ei bine și de această dată au făcut asta, doar că acum au oferit 20% la numeroase produse de la brand-urile de lux disponibile la ei pe site.

Chiar dacă inițial mi-am propus să nu mai cumpăr nimic, am deja foarte multe produse pe care încă nu am reușit să le încerc, nu am putut rezista tentației. Astfel am ajuns să încerc câteva produse de la brand-ul Avène. Pentru că știu că și printre voi sunt multe femei care își doresc produse de calitate pe care să le poată folosi pe față, m-am gândit să vi le prezint și vouă.

Apa micelară cred că a încercat-o oricare dintre noi cel puțin o dată, fie că de la acest brand, fie că de la altul. Chiar și eu am încercat mai multe brand-uri, dar nu am reușit să găsesc până acum o apă micelară care să mă mulțumească complet. După multe începeau să îmi apară multe coșuri sau își pierdeau din beneficii după folosirea îndelungată.

Această apă micelară, în schimb, este perfectă, cel puțin până acum. Ea îmi lasă fața netedă și în plus coșurile nu au apărut încă. Sper să reușesc să o folosesc mai mult timp fără a avea efecte negative. Pentru a îi veni în ajutor am ales și un alt produs de la Avène, este vorba de apa termala Avène.

Cel mai mult am adorat la aceasta metoda de aplicare, ea are un pulverizator care permite folosirea doar a cantității necesare de produs. Mereu am ales să evit sticlele din care, din neatenție poate curge mai mult produs decât îți dorești.

Am ales acest produs deoarece este unul creat special pentru a evita iritațiile, deci în cazul meu este perfect pentru perioada aceasta. În plus îmi place că nu usucă pielea, din contră hidratând-o.

Ați încercat până acum produsele Avène? Ce părere aveți despre utilitatea acestora?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.