Unde găsim diverse piese pentru camioane?

piese camioane

Salutare, dragele mele cititoare.

Acum câțiva ani nu credeam că o să ajung eu vreodată să mă uit după piese de mașini și cu atât mai puțin după piese pentru camioane. Totuși, cum viața ne rezervă multe surprize așa și eu, în ultimele luni, am început să caut astfel de produse. Nu pentru mine… încă am fobie de mașini, dar pentru unchiul meu. Am făcut asta, deoarece el are atracție spre cele mai dubioase site-uri.

Pentru a îl ajuta să își ia ceva de calitate, la preț bun și să fie și sigur că va primi produsele comandate am început eu să îi caut site-uri. Astfel, am avut și eu multe de învățat deoarece nu știam de ce unele site-uri opresc gaj pentru produse, dar și ce înseamnă anumite taxe.

Deoarece el a fost mulțumit de site-urile găsite zilele trecute a venit cu o rugăminte specială. Trebuia să îi găsesc un site care să vândă oglizi pentru Mercedes Actros MP1 Mega. Inițial am crezut că este o mașină, dar mai apoi am aflat că este vorba de un camion care își pierduse o oglindă în urma unui accident rutier.

Cât de greu este să găsești oglinzi pentru Mercedes Actros MP1 Mega?

Sincer la prima vedere nu pare ceva dificil, dacă dai o căutare pe google apar numeroase opțiuni, una mai atractivă decât cealaltă. De exemplu, în primă fază ești tentat să cumperi de la vânzătorii dubioși de pe site-urile de vânzări. Acest lucru nu îl recomand deoarece sunt foarte mulți țepari pe acolo și te poți trezi și cu banii luați și fără produse.

Mai apoi încep să apară firmele care dețin un site online. Acestea sunt și ele numeroase, tocmai de aceea alegerea trebuie făcută cu grijă. Știu că prima tentație este să achiziționăm de pe site-ul cu cele mai mici prețuri, dar acest lucru nu ne asigură mereu siguranța. Ce trebuie noi să facem este să verificăm câteva mici detalii și mai apoi să plasăm comanda.

Ce site am recomandat eu?

După câteva ore de căutat am ajuns la concluzia că un singur site exprimă suficientă încredere pentru achiziționare. Este vorba de camioane-autoexpress.ro, un site specializat în vânzarea pieselor pentru camioane de la diverse brand-uri. La ei am găsit și piesa de care avea nevoie prietenul unchiului meu.

I-am ales deoarece prezentau direct pe prima pagină datele de contact ale firmei. Mereu când comandați ceva verificați să aibă datele de contact la vedere. Astfel veți știi sigur că aveți cum să îi contactați dacă ceva este în neregulă. Datele de contact ale camioane-autoexpress.ro sunt:

tel.: +40 746 204 794

e-mail: office@camioane-autoexpress.ro

S.C. Sing Sing S.R.L, Bulevardul Ferdinand I, Nr. 60, 510114, Alba Iulia, Jud. Alba

Un alt motiv pentru care i-am recomandat este experiența lor de peste 18 ani. Mereu aleg firme cu vechime de peste 5 ani deoarece ei știu cel mai bine cât contează un client mulțumit și cât de mulți alți clienți noi poate aduce acesta. În plus o firmă neserioasă este rapid scoasă în evidență și nu ar rezista atât de mulți ani.

Posibilitatea de a plăti ramburs a fost un alt motiv pentru care am ales această firmă. Știu că se pot da țepe și ramburs, dar mă simt mai în siguranță știind că plătesc coletul la sosire și nu înainte. În plus prietenului unchiului meu nu îi place să plătească cu cardul așa că am scăpat de o grijă.

Printre ultimele motive pe care le-am prezentat în favoare site-ului se numără și explicarea detaliată a momentelor în care se aplică garanția. În multe cazuri atunci când alegem să cumpărăm ceva termenii garanției sunt ascunși și ne trezim la fel că aceasta a fost anulată din cauza unei greșeli ce putea fi evidată. Astfel aceștia afișează pe site toate detaliile, iar tot ce ne rămâne este să le respectăm.

Voi de ce alte elemente țineți cont atunci când comandați online?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.