Încercare nouă: aplicație cu exerciții fizice – pentru slăbit? (online gratuită)

sport acasa cu aplicatie

Bine ați revenit, scumpele mele. Azi vreau să vă povestesc despre o aplicație pe care am încercat-o în ultimele 5 zile.

Datorită pandemiei am rămas cu burtică și cu 0 chef de mișcare, așa că luna aceasta am decis că trebuie să fac o schimbare. Cum nu sunt șanse să merg eu la sală am încercat o aplicație gratuită de pe Magazin Play.

Numele ei este „Lose weight App for Women”, este o aplicație total gratuită, iar acest articol exprimă doar părerea mea personală. Nu este un articol plătit.

Aplicația m-a atras de la început deoarece are zi de zi exerciții noi, în general o tură durează maxim 10 minute. Unele sunt mai grele, dar unele sunt lejere. Partea bună este că lasă în grija ta dacă vrei să faci mai mult sau nu.

De exemplu, eu în prima zi am testat mai multe exerciții, iar apoi am mers doar pe cele zilnice din cauza unei febre musculare. Aplicația e ușor de înțeles, îți oferă pauză între exerciții și îți arată cum va fi următorul.

Un alt beneficiu este funcția de băut apă. Dacă, la fel ca mine, nu bei suficientă apă ea îți va aminti de 8 ori pe zi că trebuie să bei un pahar cu apă. În felul acesta și organismul tău este hidratat. De asemenea e foarte important că la fiecare set de exerciții îți arată câte kilocalorii ai pierdut.

Voi mai reveni cu păreri pe parcurs, dar mai întâi să văd dacă folosește sau nu la ceva.

Voi folosiți sau ați folosit astfel de aplicații?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.