Videoclipuri favorite de pe Tik-Tok (Săptămâna 1)

Recomandări Tik Tok

Salutare scumpele mele cititoare!

Pentru că am devenit și eu fană Tik-Tok astăzi vreau să vă prezint câteva din videoclipurile care mi-au plăcut, în ultima săptămână, dar și câteva conturi pe care le urmăresc aproape zilnic. Sper să pot posta periodic astfel de videoclipuri pentru a vă putea ajuta și pe voi să găsiți persoane interesante.

@mmmjoemele

I’m done with this trend😂 #foryou

♬ original sound – mmmjoemele

Am început cu acest video deoarece este cel mai haios din această săptămână. Ei au transformat un trend haios într-un videoclip super haios. Vă recomand să îl salvați pentru zile triste.

Chiar dacă unele faze sunt exagerate reușește să cuprindă toate fazele pe care le făceau mamele noastre când eram mici. Eu le ador pentru că mă fac să zâmbesc, chiar și în cele mai obositoare zile.

Pe contul de mai sus am ajuns pentru seria „Things you did not know about cabin crew”, dar apoi mi-am dat seama că are content și mai bun. Multe povești haioase, dar și evenimente pe care sigur le-am văzut și noi măcar o dată în viața reală.

@faffapix

Pt. 2 Check the tutorial – Siete fidanzati? Do you have a girlfriend/boyfriend? #faffatutorial #whatslovegottodowithit

♬ What’s Love Got to Do with It – Tina Turner

Video-ul de mai sus l-am salvat deoarece nu am mai văzut un astfel de content pe tik-tok, am văzut cu haine și altele, dar nu cu flori.

Dacă vreți să învățați drept atunci trebuie să vă abonați la contul de mai sus. Efectiv postările sunt unele originale și chiar interesante.

Voi ce persoane urmăriți pe Tik-Tok?

P.S. ordinea de mai sus este pur aleatoare, nu este un clasament.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.