Pantofii Oxford de dama sau cum sa fii mai eleganta si mai stilata

Pantofii Oxford sunt acel tip de incaltaminte dama care nu poate lipsi din raftul nostru de pantofi. Distincti si rationali, acesti pantofi reprezinta alegerea confortabila, care iti ofera un plus de clasa. Pantofii Oxford sunt o varianta feminina a pantofilor clasici pentru barbati. Aceastaincaltaminte femei, eleganta si plina de stil, se poate asorta cu tinute la fel de elegante, pentru ocazii in care este obligatoriu sa fii impecabila. Insa, pentru ca noi femeile avem si alte optiuni de fashion, putem folosi aceastaincaltaminte dama Oxford si in situatii mai putin exigente, combinand-o cu cele mai variate tinute.

Acesti pantofi, la fel ca balerinii, nu corespund gustului tuturor. Unele dintre noi ii considera prea masculini pentru silueta feminina. Cu toate acestea, pantofii tip Oxford au avut intotdeauna un mare succes, deoarece iti permit sa schimbi tipul de incaltaminte pe care sa-l porti in sezonul rece. De fapt, cand incepe sa fie destul de rece si sandalele si balerinii incep sa fie pusi deoparte, ce pantofi poti sa porti? Cu siguranta cizme, ghete si adidasi. La acestia s-au adaugat pantofii Oxford: confortabili si practici. Acest tip de incaltaminte este, de fapt, mai mult decat potrivit pentru viata de zi cu zi, pentru a merge la birou, pentru o iesire eleganta sau chiar pentru o plimbare in centrul orasului. Pantoful Oxford, daca este combinat cu tinuta potrivita, poate fi detaliul care face diferenta.

Acesti pantofi fac apel la cele care iubesc mix-match-ul dintre stiluri, la cele care vor sa se schimbe din cand in cand si nu vor sa aleaga din nou adidasii „obisnuiti”, confortabili, dar nu intotdeauna potriviti pentru orice ocazie! Pantofii Oxford sunt alter ego-ul lor elegant.

Exista multe tipuri de pantofi Oxford: exista cei negri clasici, pentru cele care pur si simplu nu vor sa renunte la atractia masculina a acestui pantof, iar cei mai putin formali, in culoarea pielii si mai colorati, pentru cele care doresc sa aduca un plus de feminitate. De asemenea, trebuie luat in considerare faptul ca pentru femei, pantofii Oxford pot avea au un toc mult mai mare decat cel al incaltamintei pentru barbati.

Pantofii Oxford pot fi purtati toata ziua, cu orice ocazie. Pot fi purtati cu jeansi, fuste, rochii, pantaloni eleganti si asa mai departe. Intra pe Adona.ro pentru a alege cel mai potrivit model pentru tine la pret redus. Ai livrare rapida si schimb gratuit!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.