Review produse Avon de pe Notino

Bine ați revenit dragele mele cititoare.

Astăzi vreau să vă prezint 3 produse din ultima mea comandă de pe Notino. Am ales ca în acea comandă să adaug doar produse de la brand-ul Avon. De ce? Pentru că le ador. Sincer sunt printre cele mai bune brand-uri de parfumuri și au prețuri așa de mici.

Avon Today

Avon Today

Mereu mi-am dorit să încerc parfumul Avon Today, dar cu toate acestea nu îmi place să cumpăr parfumuri în sticle mari. Îmi este mai ușor să cumpăr sticluțe din acestea mici pe care să le schimb între ele în funcție de dispoziția pe care o am în acea zi. În plus trebuie să recunoscut că este mai ușor să iei o astfel de sticluță cu tine în geantă, decât să iei una mare.

Avon Today

Îmi place enorm de mult parfumul Today, are note de dulce acompaniate de note fresh. Este printre singurele parfume fresh care chiar m-au încântat. Persistența lui este 6-8 ore, cel puțin pe pielea mea. Dacă și vouă vă plac parfumurile dulci atunci cu siguranță trebuie să îl încercați. În plus, sticluța este mică, dacă nu vă place o puteți oferi altcuiva sau o puteți folosi când vă doriți o schimbare.

Avon Advance Techniques Smooth As Silk

Avon Advance Techniques Smooth As Silk

Un alt produs pe care l-am achiziționat în această comandă este serul de mai sus. Este un produs care ajută la transformarea părului în unul foarte mătăsos. Din păcate însă încă nu am reușit să îl testez pentru că în ultima perioadă am fost prinsă. Vă promit însă că o să revin cu o recenzi completă după ce îl încerc.

Vă pot spune însă că miroase absolut genial și are o consistență foarte plăcută la atingere. Din ce am testat pe mână intră foarte repede în piele și nu lasă urme ca și uleiul. Sincer cred că o să fie interesant să îl încerc, dar revin pe parcurs cu mai multe detalii.

Avon Clearskin Blackhead Clearing

Ultimul produs pe care vi-l prezint astăzi este Avon Clearskin Blackhead Clearing, o apă termală pentru îndepărtarea punctelor negre. Acesta e produsul pe care îl ador cel mai mult. Nu știu încă dacă îndepărtează punctele negre, dar lasă pielea atât de curată și de fresh.

Efectiv am reușit pentru prima oară să îmi creez o rutină pentru ten, ador să îl curăț în fiecare dimineață și seară. Tot ce aveți nevoie pentru asta este apa termală și un șervețel demachiant. Sticla are 100 ml și este doar 10 lei și rezistă cel puțin o lună.

Voi ce produse de la Avon ați încercat și vă plac?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.