Review produse Maybelline New York de la Notino!

Bună seara, scumpele mele cititoare!

Pentru că pe data de 13 Septembrie se încheie perioada de reduceri oferite de Notino, m-am gândit să vă prezint trei produse de la Maybelline New Work pe care le utilizez de ceva timp.

Înainte de a face asta trebuie să menționez că cei de la Notino oferă reduceri de până la 25% pentru produse de la brand-urile de lux selectate. De exemplu produsele de la brand-ul Maybelline beneficiază de 20%.

Maybelline Fit Me! Matte+Poreless

Maybelline Fit Me! Matte+Poreless

Primul produs pe care vreau să vi-l prezint este fondul de ten de mai sus. L-am luat la puțin timp după ce cei de la Notino au băgat opțiunea prin care puteai testa cum îți stă cu un anumit produs de make-up. Sincer până atunci mi-a fost greu să îmi cumpăr fond de ten online pentru că mereu alegeam greșit culoarea.

Maybelline Fit Me! Matte+Poreless s-a dovedit a fi fondul de ten de care aveam nevoie. Cu ajutorul aplicației am ales o nuanță care chiar mi se potrivește. Cel mai mult la acest fond de ten îmi place că nu lasă impresia de ten încărcat.

Fondul de ten este ușor de aplicat și rezistă toată ziua. Folosind un burete de machiaj aveți ocazia de a pune exact cantitatea necesară de fond de ten, fără a face risipă.

Maybelline Lash Sensational

Maybelline Lash Sensational

Cel de al doilea produs despre care vreau să vorbesc astăzi este Maybelline Lash Sensational, o mascara pe care o ador. La fel ca și primul produs am luat-o după ce am avut ocazia de a o încerca pe site-ul celor de la Notino.

Sunt mulțumită de ea și tocmai de aceea mi-am propus ca în următoarea perioadă să adaug în goș și varianta rezistentă la apă. Pur și simplu mi se par geniale machiajele care rezistă la apă.

Mie mi se pare mai ușor de utilizat deoarece are peria ușor arcuită. Cu ajutorul ei te poți machia super ușor și fără alte complicații.

Maybelline Hydra Extreme

Maybelline Hydra Extreme

Ultimul produs pe care vreau să vi-l prezint este rujul Maybelline Hydra Extreme. De mult timp mi-am dorit să încerc și un ruj solid de la Maybelline și aceasta a fost cea mai bună alegere.

Maybelline Hydra Extreme

Rujul este unul foarte fin care se aplică foarte ușor. Din câte am reușit să îl încerc nu se șterge atunci când mănânci sau bei ceva, lucru care l-a trecut pe lista mea de lucruri preferate.

De această dată am luat produsul fără a îl testa pe site, dar chiar am nimerit culoarea. Acum tot ce îmi doresc este să pot încerca și celelalte culori pentru că încă nu mi-am găsit culoarea favorită.

Dacă și voi vă doriți produsele de mai sus sau altele acum este cel mai bun moment să le achiziționați. Profitați de reducerile de pe Notino!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.