Ambient de toamna – ce decoratiuni de la DecoDepot iti vor insufleti casa in acest sezon

Asociem toamna cu melancolia, cu acel timp perfect pentru a citi mai mult, pentru a ne bucura de activitati indoor. Este totodata un moment oportun pentru a schimba cateva din elementele de decor. O reimprospatare sa spunem, asa cum si peisajul se schimba, va fi o idee binevenita. Iar DecoDepot iti vine in ajutor cu inspiratia de care ai nevoie, ba chiar dedica o categorie aparte decoratiunilor de toamna.

Joaca cu nuante

Chiar daca toamna inseamna in plan cromatic note ruginii si pamantii, asta nu inseamna ca verdele este exclus. Prefera spre exemplu verdele inchis, pe care il poti echilibra cu nuante de crem. Efectul este unul inedit cu verdele prezent, mai ales ca decorul de toamna este uneori chiar apasator de inchis.

Mici detalii ce schimba tot

In cadrul magazinului online Decodepot.ro vei descoperi elemente de decor perfecte pentru toamna. Ciuperci din sticla, ornamente de tip figurine ceramice sau plus, reprezentand bufnite, dovleac sau flori uscate, pot fi asezate pe pervaz sau in camera de zi.

La fel de bine poti alege perne mici de decor, elemente pe care le gasesti destul de usor in randul de decoratiuni pentru casa de la DecoDepot. Nelipsiti din decor sunt insa acei mici dovleci pe care ii poti alege din ceramica, combinati fie cu un cos din nuiele, fie cu o coronita din nuiele. Acest decor, sa ii spunem tipic tomnatic, poate fi perfect atat in interior, cat si la exterior.

Alte elemente de decor ce pot fi adaptate in functie de sezon se refera si la perdele si/sau draperii. Acestea pot transforma complet o incapere. Pentru ca vor fi puse in lumina, la propriu, de lumina naturala, nuanta acestora poate da o nota calduroasa incaperii. Sugestii: portocaliu, verde inchis, auriu, aramiu.

Printre cele mai versatile tipuri de decoratiuni pentru interioare sunt vazele pentru flori sau ghirlandele luminoase. Sunt de altfel cateva din cele ce se pot integra destul de usor in orice alt decor.

Nu uita de lumanari, eventuale cele parfumate care nu doar ca vor intregi decorul, insa iti vor aminti si despre aromele acestui sezon. Cateva lumanari de dimensiuni diferite, asezate central pe masa sau la vedere, cateva decoratiuni in preajma vor fi impreuna pata de culoare care atrage toate privirile.

Sa creezi un decor de toamna nu este atat de greu, mai ales cand ai sute de optiuni de decoratiuni, ca la DecoDepot. Alege-ti favoritele!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.