Trendhim portofel negru din piele model aligator – Review

Bună dimineața, scumpele mele cititoare!

A trecut ceva timp de când nu am mai realizat un review și trebuie să vă mărturisesc că mi-au lipsit sesiunile foto. Cu toate acestea astăzi nu vă voi prezenta un produs pe care l-am încercat eu, ci unul ales pentru tatăl meu. Este vorba de portofelul negru din piele model aligator de pe Trendhim.

Portofel negru din piele model aligator.

- poză realizată cu Canon 2020D -

Portofelul este, în opinia mea, un accesoriu foarte important pentru orice bărbat. Cel puțin bărbații din viața mea nu prea folosesc genți și tocmai de aceea portofelul devine micul lor „refugiu”. Acesta va adăposti pe parcursul timpului: bani, acte, dar și diverse hârtiuțe importante. Tocmai de aceea pentru mine procesul de alegere a portofelului este unul foarte important.

Un prim aspect pe care îl iau în calcul, atunci când cumpăr un portofel pentru un bărbat, este spațiul pentru bancnote. Pentru ca portofelul să fie mai ușor de adăugat în buzunar bancnotele ar trebui să poată fi așezate întregi în portofel. Este destul de stresant să trebuiască să împăturești bancnotele în două ori de câte ori ai nevoie de portofel.

Portofel negru din piele model aligator.

- poză realizată cu Canon 2020D -

Un alt lucru de care țin cont sunt spațiile pentru carduri. Iubesc aceste spații și la portofelele pentru femei, pur și simplu îți ușurează munca și te ajută să organizezi lucrurile. Acest portofel are trei astfel de spații special create pentru a putea ține cardurile în siguranță.

Un design inovator ce transformă portofelul într-un accesoriu de legendă!

Portofel negru din piele model aligator.

- poză realizată cu Canon 2020D -

Pentru mine și designe-ul este un aspect important și tocmai de aceea atunci când am ajuns pe site-ul Trendhim am încercat să aleg cel mai frumos portofel. Alegerea nu a fost una ușoară deoarece pe lista mea cu dorințe au ajuns mult mai multe produse.

Cu toate acestea în final am ales portofelul prezentat mai sus. Este un portofel din piele, care se aseamănă foarte mult cu pielea crocodilului. Sincer, nu mă așteptam să pară atât de real la atingere, este pur și simplu o reală plăcere să îl ții în mână.

Portofel negru din piele model aligator.

- poză realizată cu Canon 2020D -

În poza de mai sus se poate observa modelul care este realizat pe partea din față a portofelului. Modelul este acolo mult mai evidențiat, scoțând în evidență modelele. Dacă ar trebui să vorbesc de dimensiune este un portofel mediu în care pot fi adăugate ușor actele și banii. De exemplu, permite și adăugarea buletinului, aspect pe care eu îl consider important.

Ce este Trendhim?

Portofel negru din piele model aligator.

- poză realizată cu Canon 2020D -

Vorbim de un magazin online care livrează produse din Danemarca. Livrarea se face prin curier și ajunge în maxim 3 zile de la livrare. Partea bună este că plata poate fi făcută chiar și cu Paypal, lucru pe care el îl apreciez mereu la magazinele de la noi din țară.

Pe Trendhim.ro avem ocazia de a găsi numeroase accesorii pentru bărbați la prețuri accesibile, mai ales dacă luăm în calcul calitatea și materialele din care sunt realizate produsele. Ce mi-a plăcut la folosirea site-ului este că dacă alegi o dată un criteriu de sortare (de ex: preț crescător) acesta se păstrează până la părăsirea site-ului.

Portofel negru din piele model aligator.

- poză realizată cu Canon 2020D -

Un alt lucru care mi-a plăcut la acest magazin online este că are numeroase sfaturi postate pe paginile categoriilor. Sincer, dacă aș vrea să fac cadou un accesoriu m-aș folosi de acele sfaturi. Este foarte bine să ai o părere avizată despre ce produse poți cumpăra și cum pot fi acestea asortate la ținută.

Voi de ce detalii țineți cont atunci când achiziționați portofele pentru bărbați?

Poze cu portofelul:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.