Review pilota din lana pentru iarna din damasc de la Patone.ro

Bine ați revenit pe blogul meu, dragi cititoare.

În ultima perioadă temperaturile au fost tot mai scăzute în Craiova și tocmai de aceea a trebuit să iau o decizie importantă pentru următoarele luni. Prima soluție era să merg la Cluj pentru a îmi lua pilota și alte câteva lucruri, iar a doua era cea de a achiziționa o pilotă nouă. Cred că din titlu se înțelege deja că am optat pentru cea de a doua variantă.

Am făcut asta în special pentru că vechea pilotă nu mai avea calitatea de la început, dar și pentru că așa nu mai trebuie să o iau mereu cu mine. Trebuie să vă mărturisesc că a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o. Acum deja mă gândesc să mai iau una pentru la Cluj, în felul acesta o pot schimba definitiv pe cea veche.

De unde am luat pilota din lana pentru iarna din damasc?

Pentru achiziționarea ei am apelat la magazinul Patone.ro, un magazin online care oferă lenjerii de pat de calitate, la prețuri foarte accesibile. Chiar dacă eu am apelat la ei doar pentru pilotă mă gândesc ca pe viitor să cumpăr și niște lenjerii. Am observat că au chiar și lenjerii cocolino, lenjerii pe care eu pur și simplu le ador.

Nu mi-a fost ușor să aleg această pilotă deoarece site-ul oferă mai multe mărimi, dar și culori. În final am considerat că mărimea 180×210 este cea mai potrivită, în ceea ce privește culoarea am ales roșu, deoarece această culoare mi se potrivește și mă reprezintă.

Pot să vă mărturisesc că este cea mai bună mărime dacă aveți un pat de două persoane. Pentru mine a fost cea mai bună alegere, chiar dacă pilota pare una subțire este suficient de călduroasă, asta venind din partea unei persoane care tremură la cea mai mică adiere de vânt.

Materialul din care este confecționată la exterior pilota din lana pentru iarna din damasc, este unul plăcut la atingere, care păstrează căldura. În interior pilota conține 100% lână naturală din Damasc. În felul acesta eu consider că ea reprezintă un accesoriu de neînlocuit în sezonul rece.

Voi de ce caracteristici țineți cont atunci când alegi o pilotă nouă?

Puteți vedea mai jos mai multe poze cu pilota achiziționată:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.