Ce mai este nou pe Notino?

Bine v-am regăsit, dragele mele. Astăzi vreau să vă prezint câteva produse și brand-uri care au apărut recent pe Notino.ro. Pe unul dintre ele am reușit și eu să îl încerc așa că vă voi povesti și părerea mea despre el.

Pentru mine este de multe ori o relaxare să stau și să aleg produse de pe site. Pur și simplu în acele momente uit de griji și de probleme. Ce este drept este că nu am mai făcut asta de mult, posibil și din cauză că am fost prinsă cu tot ce înseamnă cursuri online. Totuși în puținul timp alocat cumpărăturilor nu am putut rata produsele nou apărute.

Armani My Way

Parfumul acesta a ajuns pe lista mea de dorințe după ce am reușit să obțin o monstră. Mirosul lui este unul special, dulce și persistent. M-am bucurat foarte mult când am aflat că a apărut și pe Notino pentru că în felul acesta pot să îl cumpăr și eu.

Armani My Way poate părea scump, dar părerea mea este că merită. Are o sticluță foarte atrăgătoare, fiind potrivit și pentru a fi oferit cadou iubitei. În plus la achiziția de produse Armani, de pe Notino, de peste 340 lei aveți ocazia de a primi gratuit o geantă de cosmetice.

Aramis Havana – Review

Aramis Havana este parfumul pe care am avut ocazia de a îl încerca în varianta sa completă. Este vorba de un parfum pentru bărbați care are o notă fresh și care persistă ore întregi.

Dacă trebuie să faceți cadou unui bărbat stilat atunci acest parfum este cea mai bună alegere. Totuși, dacă persoana respectivă adoră doar parfumurile cu un miros foarte tare atunci trebuie să menționez că acesta are un miros mediu.

Bumble and Bumble Thickening Spray 

Un alt produs pe care îmi doresc să îl încerc este Bumble and Bumble Thickening Spray. Este vorba de un spray pentru volum de păr, fiind un produs profesional. Mi-aș dori foarte mult să îl încerc pentru că în ultima perioadă părul meu și-a pierdut volumul și nu reușesc cu nici un produs să îl aduc la vechiul lui volum.

Partea cea mai bună la acest spray este că pot lua varianta lui mică și să văd dacă mă avantajează. Dacă voi plasa o comandă pentru el atunci puteți fi siguri că voi reveni cu review și pentru acest produs.

Ce părere aveți despre noile produse de la Notino? Voi ce produse ați vrea să încercați?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.