Reintoarce-te in copilarie, acolo unde pictura iti anima pe deplin zilele!

Ce mai face copilul din tine? Vesnic plin de griji si task-uri? Oare asta ti-ai spus ca vei face atunci cand ti-ai promis ca o sa ajungi un om mare? Revino acolo unde te simti in siguranta de fiecare data cand e nevoie – revino cu drag in copilarie!

Ce-ti mai aduce aminte de copilarie? Sa fie oare zilele pline de soare in care nu aveai nicio grija? Sa fie oare pictura? Prin pictura, cred eu, te vei intoarce pret de cateva zeci de minute in copilarie, acolo unde erai cel mai fericit. Insa pentru ca esti adult, iar imaginatia nu mai este la fel de bogata ca in copilarie, am o alternativa de pictura pentru oameni mari.

Pictura pe numere sau cum sa fii din nou copil!

Pictura pe numere este, de fapt, clasica pictura, insa mai simplificata. Intreaga schita este deja creata – tu doar trebuie sa o umpli de culoare. In acest fel nu mai ai nicio scuza pentru care nu ai picta – nu trebuie sa fii super talentat/a, ci trebuie doar sa ai putin timp liber.

Picturile pe numere iti aduc fericirea, iar Pictorul Fericit, cu magazinul online PictorulFericit.ro, mizeaza pe deplin pe acest lucru. Aici vei gasi o sumedenie de picturi pe numere – modele dintre care mai interesante si mai incantatoare. Poti alege in functie de preferintele tale caci Pictorul Fericit pune pe primul rand diversitatea.

Picteaza pe numere lucrurile ce iti aduceau fericirea in copilarie!

Despre ce era copilaria ta? Animale, peisaje, cladiri, orase, pasari sau flori? Pentru orice placere pura exista model aferent pe pictorulfericit.ro. Poti achizitiona acum picturi pe numere cu sasiu. In acest fel, toate sesiunile tale de pictura vor fi pe deplin eficiente. Trebuie doar sa iti asezi pictura pe o suprafata plana si sa pictezi, mai bine spus sa incepi sa te relaxezi.

Daca ai nevoie de un sevalet pentru a picta ca un adevarat pictor sa stii ca tot de la Pictorul Fericit il poti achizitiona. Nu e foarte scump, este practic, usor de transportat si vine insotit de husa de transport. Il gasesti pe pictorulfericit.ro – nu ezita sa contactezi personalul pentru si mai multe detalii.

De ce ai incerca pictura pe numere?

Inca mai ai nevoie de motive pentru a o face? Adu-ti aminte de copilarie, de momentele in care pictai cu degetul pe panza si nici nu stiai ce inseamna sa fii un adult stresat. Se pare ca pictura este o modalitate prin care te poti reconecta cu tine, cu tu cel din copilarie. Ai rata ocazia de a te teleporta in copilarie? Eu nu as crede.

In plus de asta, pictura pe numere este si o activitate perfecta de grup. Exista modele de picturi pe numere ce prezinta o mai mare dificultate, deci s-ar putea sa ai nevoie de ajutor.

Acceseaza pictorulfericit.ro si descopera aici catalogul de picturi pe numere. Vei fi surprins/a sa vezi cate modele iti sunt puse la dispozitie.

Contact Pictorul Fericit

Strada Marasesti, Nr. 18, etaj 1, camera 2, Suceava

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.