Meybelline – produse pe care le ador

Bine v-am regăsit dragele mele! Știu că aproape a trecut luna lui Noiembrie, dar încă vă mai puteți bucura de Black Friday la Notino, totuși trebuie să vă grăbiți pentru că sunt ultimele zile.

Doar azi și mâine vă mai puteți bucura de 25% reducere la cele mai bune branduri folosind codul black25, în felul acesta veți putea cumpăra produsele pe care le adorați, dar și să vă pregătiți cadourile pentru Crăciun.

Maybelline este unul din brand-urile pe care pur și simplu le ador. Dacă mă citiți de mult timp știți deja că am mai făcut articole despre produsele lor. Ei bine în articolul de astăzi vreau să vă arăt câteva produse care m-au cucerit, dar și câteva produse noi.

Maybelline Tattoo Brown este primul produs pe care vi-l voi prezenta azi, este vorba de o vopsea semipermanentă pentru sprâncene. Am ales acest produs pentru mama mea deoarece a încercat multe astfel de produse și din păcate nu au dat rezultate. Sper ca de data aceasta să funcționeze și brand-ul meu preferat să nu îmi înșele încrederea.

Maybelline Matte ink este rujul de care ai nevoie dacă îți dorești o rezistență de durată. Eu am ajuns să îl iubesc și să îmi doresc cât mai multe culori, puteți vedea mai sus 3 nuanțe încercate de mine. Rujul se aplică foarte ușor și rezistă chiar și până a doua zi. Pe site sunt și mai multe nuanțe așa că în curând colecția mea se va mări.

Despre mascara de mai sus v-am mai vorbit și în alte articole. Până în momentul de față rămâne preferata mea, ador faptul că este atât de ușor de aplicat pe gene și că nu se consumă repede. Trebuie însă să vă mărturisesc că mă tentează să testeze și alte variante de mascara de la Maybelline, în felul acesta poate voi găsi alta care să fie și mai bună.

Voi ce produse de la Maybelline ați sau folosiți? Ce părere aveți despre acestea și pe care le-ați recomanda prietenilor?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.