Cum alegem din atâtea plăci de creponat părul?

Bine v-am regăsit, dragele mele cititoare. Acum mulți ani, sincer pare o veșnicie vă spuneam că mi-am cumpărat o placă de creponat și vă arătam câteva poze cu rezultatul obținut. Nu știu câte ați observat pe atunci, dar eu creponasem doar o mică parte de păr și sinceră să fiu de atunci nici nu am mai folosit acea placă (Pentru cititorii mai noi am atașat mai jos o poză). În schimb am căutat să aflu mai multe despre placă de creponat părul și sper ca în curând să pot achiziționa una de calitate. Totuși v-am rămas atunci datoare cu articol, așa că azi vorbim despre câteva elemente pe care trebuie să le avem în vedere atunci când achiziționăm o placă de creponat părul.

Timpul de încălzire

Acest aspect este foarte important în special dacă aveți părul lung. Cu cât timpul de încălzire este mai lung cu atât procesul de creponare a părului va fi și mai lung. Sincer, acesta a fost și principalul motiv pentru care am renunțat data trecută la creponare, procesul era unul greoi și nu am mai avut răbdare.

Efectul antistatic

Dacă este ceva ce nu îmi place după ce îmi pregătesc părul este efectul static, pur și simplu poate uneori să distrugă ore de muncă în doar câteva secunde. Tocmai de aceea atunci când voi cumpăra placa de creponat mă voi uita cu atenție să îmi ofere efectul antistatic după și în timpul folosirii.

Interval de temperatură

La fel ca și în cazul plăcilor de întins părul este foarte important ca placa să ofere posibilitatea de a regla temperatură. Acest element este foarte important pentru că părul nostru este diferit, iar o temperatură mare folosită pe un păr slab poate duce la distrugerea acestuia, de asemenea folosirea temperaturii minime pe un păr gros poate duce la rezultate aproape invizibile.

Vă recomand să alegeți plăcile de creponat care vă oferă un interval mare de temperatură, dar și cele care folosesc un sistem ușor de intuit. Un alt beneficiu pe care îl puteți căuta este vârful rece, această funcție permite o protecție sporită a degetelor, pentru că de fiecare dată vârful plăci va fi rece.

Acestea sunt câteva din aspectele de care eu voi ține cont atunci când voi face noua achiziție. Știu că o placă de creponat părul care îndeplinește condițiile de mai sus este și un pic mai scumpă, dar eu cred că merită banii pentru că în felul acesta ne protejăm părul, dar și micșorăm timpul necesar pentru a crepona tot părul.

Voi de ce țineți cont atunci când vă uitați după plăci de creponat părul? Aveți vreun brand preferat în minte?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.