3 Modele de genți din piele naturală pe care trebuie să le ai în 2021!

Bună dimineața, dragi cititoare! Pentru că 2021 deja și-a intrat în drepturi m-am gândit ca astăzi să povestim un pic despre ce modele de genți au mai apărut, dar și despre cum le putem adăuga în garderoba noastră. Eu am ales astăzi 5 modele de genți deoarece nu vreau să vă fac alegerea foarte grea, totuși dacă vreți să vedeți mai multe modele vă recomand să intrați direct pe wevelvet.ro. Aici veți găsi mult mai multe modele și sunt sigură că veți găsi cel puțin unul pe placul vostru.

GEANTĂ BLUE PIELE ÎNTOARSĂ CLOUDIA

Am ales geanta de mai sus pentru că are un model simplu și elegant. Mereu mi-a plăcut să am genți care să nu iasă foarte mult în evidență și în care să îmi pot pune multe lucruri. Geanta este realizată din piele întoarsă, aceasta fiind produsă în mod natural. Consider că o astfel de geantă este potrivită atât femeilor care trebuie să meargă la muncă sau în oraș, cât și adolescentelor care își doresc să aibă o geantă nouă la școală/liceu. Această geantă are doar un singur compartiment și doar un singur buzunar cu fermoar, lucru care nu este neapărat o problemă mai ales dacă ne dorim să luăm mai multe produse cu noi în oraș.

GEANTĂ VERDE ÎNCHIS PIELE NATURALĂ ANELISE STAR

Geanta de mai sus deja oferă un alt aer, decorațiunea de pe ea făcându-o specială. Modelul acesta, la fel ca și celelalte din articol, este tot din piele naturală. Eu, cel puțin, consider acest element ca fiind unul foarte important în decizia de achiziționare a genții. Chiar dacă prețurile sunt un pic mai mari eu îmi doresc o geantă de calitate care să îmi fie alături mai mulți ani. Geanta are două compartimente foarte încăpătoare, dar și două buzunare cu fermoar.

GEANTĂ LAKE BLUE PIELE NATURALĂ TIP PITON ANTHEIA

Un alt model de geantă pe care sigur mi l-aș dori este cel de mai sus. Acesta imită atât de bine pielea unui șarpe în cât aproape îți vine să crezi că din așa ceva este făcut. Această geantă are în interior 2 compartimente despărțite de un buzunar cu fermoar și în plus are buzunar și pe exterior. Sincer, din cele trei modele prezentate eu aș alege-o pe cea de mai sus. Îmi place foarte mult și culoarea, dar și modul în care a fost realizat modelul.

De ce www.wevelvet.ro?

Așa cum v-am obișnuit deja în continuare vom povesti un pic despre magazinul online care deține aceste genți din piele naturală, dar și a motivelor pentru care eu i-aș alege. În primul rând trebuie să recunosc că sunt subiectivă, îmi este imposibil să mă uit doar la detaliile despre site fără a vedea ce produse frumoase comercializează.

Un alt aspect care mi-a atras atenția este că ei comercializează doar produse din piele, aceasta putând fi naturală sau eco. Aceste informații sunt prezentate la toate produsele, în funcție de categoria din care fac parte. Asta înseamnă că avem ocazia de a cumpăra produsele de calitate, la prețuri accesibile. Trebuie să menționez și că oferă transport gratuit pentru toate comenzile care depășesc 249 lei.

Ce mi s-a părut foarte interesant și de apreciat este că folosesc poze reale, realizate de angajații lor. Acest lucru este foarte important pentru că ne oferă o siguranță în plus. Trebuie de asemenea să avem în vedere că săptămânal pe site sunt adăugate produse noi ceea ce duce la un număr și mai mare de modele favorite.

Atunci când accesați un produs de pe www.wevelvet.ro veți vedea că vi se oferă ocazia de a îl primi împachetată în folie de cadouri și/sau în cutie specială pentru cadouri. Asta înseamnă că achiziționând astfel de produse le putem face o surpriză plăcută celor dragi.

Voi ce genți vreți să achiziționați anul ăsta și de unde?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.