Cadouri de Valentine’s day de la Notino!

Bine v-am regăsit, dragile mele. În articolul de astăzi vreau să vorbim despre Valentine’s day sărbătoare care se apropie cu pași tot mai rapizi. Oare voi ați reușit să cumpărați cadou/cadouri pentru persoana iubită sau încă nu v-ați decis. Eu, chiar dacă sunt singură trebuie să menționez că ador să îmi fac cadouri mie în această perioadă, dar și câtorva persoane dragi. Tocmai de aceea nu am putut să trec peste faptul că cei de la Notino au o categorie specială pentru cadouri Valentine’s day.

În această categorie sunt incluse produse din cele mai diferite atât pentru femei cât și pentru bărbați. Prețurile mie mi se par foarte accesibile și tocmai de aceea am decis să împărtășesc cu voi câteva dintre cadourile pe care le-am luat anul acesta. De asemenea, dacă nu vă doriți să pierdeți timp cu împachetarea cadourilor puteți opta pentru livrarea în cutie de cadouri și astfel să scăpați de griji. În cutie se pot adăuga mai apoi și alte produse, gen ciocolată sau felicitări.

Yves Saint Laurent Black Opium

Black Opium

Dacă mă urmăriți de mai mult timp știți deja cât de mult iubesc eu Yves Saint Laurent Black Opium. Ei bine la începutul anului acesta sticla pe care o luasem de la Notino s-a terminat și până acum nu am găsit o ocazie pună pentru a lua o altă sticlă. Totuși uitându-mă peste lista cu surprize de Valentine’s day am văzut și mult îndrăgitul parfum.

Tocmai de aceea comanda din această perioadă v-a conține în mod obligatoriu parfumul. Opium Black este un parfum perfect atât pentru femeile care iubesc parfumurile dulci, cât și pentru cele care adoră parfumurile cu note de citrice. El vine într-o sticluță foarte frumoasă și foarte rezistentă, așa cum se poate observa și din poza de mai sus.

În plus în perioada aceasta cei de la Notino au reduceri pentru toate cele trei variante ale parfumului, dar și transport gratuit la achiziționarea acestora. Dacă vă doriți ca acest cadou să fie unul și mai special atunci puteți opta pentru gravarea parfumului cu mesajul dorit.

Jean Paul Gaultier Le Male

De asemenea și bărbații din viețile noastre au și ei nevoie de mici cadouri, chiar dacă de multe ori nu vor să recunoască asta. Tocmai de aceea este foarte important ca la o anumită perioadă de timp să le facem și lor mici surprize, nu contează foarte mult suma sau cantitatea, ci gestul.

Eu, de exemplu, aș achiziționa parfumul Jean Paul Gaultier Le Male pentru că l-am mai încercat și mi-a plăcut foarte mult. Pur și simplu nu pot să rezist la un parfum care are note de scorțișoară sau lavandă. Desigur, există și alte variante de parfumuri de la alte brand-uri asta dacă preferați produse mai dulci sau mai fresh.

Voi ce cadouri vreți să cumpărați de Valentine’s day?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.