Laboratoarele de testare pot fi complet amenajate si dotate cu ajutorul celor de la Precisa

Traim vremuri in care pandemia ne obliga la adaptarea intr-un altfel de context. Suntem se pare tot mai supusi unor schimbari, iar in mod cert cautam precizia si siguranta datelor furnizate de laboratoarele de analiza. Acestea pot avea o reputatie castigata prin achizitia unor echipamente corespunzatoare. Un furnizor al acestei nise este Precisa, de unde doritorii pot comanda sticlarie si aparatura diversa pentru laboratoare.

Agitatoare, bai cu ultrasunete, camere climatice, densiometre, distilatoare si nu numai, sunt parte din portofoliul de produse disponibil – vezi aici gama de produse de la Precisa.

Aparatura de precizie si avantaje de client prin colaborarea cu Precisa

Tot ce face parte din oferta curenta de la acest furnizor, fie ca este sticlarie sau congelator, cuptor sau cantar pentru laboratoare, poate fi comandat direct de la furnizor. Online sunt toate acestea prezentate, ele pot fi vizualizate in detaliu si poate fi solicitata o cotatie de pret. Marele avantaj este cel legat de faptul ca acesta este furnizor roman, nu impune deplasarea in strainatate, cel care cumpara nu se loveste de costurile ridicate legate de transport din straintate si pana in tara si nu are nevoie de om de legatura care sa negocieze cu un furnizor strain.

Tot la capitolul optimizare de costuri trebuie amintit de faptul ca Precisa ofera in acelasi pachet de servicii si transport asigurat pentru orice achizitie, delegat daca este cazul si mai mult decat consilierea profesionala inainte de alegere, aveti parte si de o colaborare avantajoasa post vanzare. Echipa pune la dispozitie tehnician specialist care va sosi la destinatie, va ajuta la instalarea echipamentului si va instrui tot personalul ce ar urma sa opereze pe acesta.

De asemenea un avantaj este si faptul ca stocul este mereu actualizat in functie de cerintele pe piata. Cu alte cuvinte, mai ales tinand cont de tendintele actuale, Precisa pune la dispozitie si aparatura de interes actual, cum ar fi lampile bactericide, lampile UV, printre altele.

Pot fi dotate cu aparatura de aici laboratoare cum ar fi cele pentru testare de materiale de constructii, cele biologice sau destinate studiului, insa unele tipuri de aparaturi sunt multivalente, utile in aproape orice spatiu de acest gen – in laboratoare, pentru curatare de precizie, baile cu ultrasunete fiind un exemplu.

Precisa este deja un nume destul de cunoscut pe aceasta nisa. Asadar sunt 3 reprezentante in tara.

Contact:

office@precisa.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.