Ce trebuie să știți dacă vă doriți un porcusor de guineea, dar sunteți alergic la el?

Bine ați revenit, dragele mele! În articolul de astăzi vreau să discutăm despre ce presupune o alergie la un porcușor de guineea, dar și cum poți să ai un astfel de animăluț chiar dacă ai alergie la el. Nimic nu este mai frumos decât să ai un animăluț de care să ai grijă în permanență. Cu toate acestea de multe ori lucrurile pot deveni un adevărat chin dacă ești predispusă la alergii. Asta înseamnă că va trebui să ai foarte mare grijă atunci când îl îngrijești și că va trebui să respecți mai multe reguli pentru ca atât tu cât și el să fiți protejați.

Cum îți dai seama dacă ai alergie la porcușori de guineea?

Primul lucru pe care trebuie să îl afli atunci când vrei să îți achiziționezi un porcușor de guineea este dacă ești sau nu alergică la el. În acest caz există două posibilități, una nesigură și una sigură. Prima dintre ele presupune că vei achiziționa porcușorul de guineea și îți vei urmări starea de sănătate pentru a putea observa dacă ai simptome de alergie în jurul lui. Cea de a doua și din punctul meu de vedere, cea mai sigură, metodă este cea de a realiza niște analize.

Dacă vei avea certitudinea că ești alergică la porcușori de guineea atunci îți recomand să iei legătura cu un specialist pentru a îți putea oferi medicamentația de care ai nevoie. Cu alergiile nu ne putem juca și ceva ce poate părea sigur se poate transforma într-un dezastru în doar câteva minute.

Am alergie, dar totuși îmi doresc un porcușor de guineea, ce este de făcut?

Trebuie să știi că acest proces va fi unul complicat și vei avea nevoie de ajutor. Îți recomand să începi să citești mai multe despre persoane care au alergie la porcușori de guineea și cum au reușit să aibă un astfel de animal. De multe ori sfaturile de la alte persoane care au trecut printr-o situație asemănătoare cu a ta ajută foarte mult. Eu sunt de părere că în același timp ar trebui să citești cât mai multe articole despre cum se îngrijește un porcușor de guineea atunci când ai alergii.

De exemplu, unul din cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont este că trebuie să ai o altă persoană care să îi curețe cușca. Poate nu știai, dar alergiile la porcușori de guineea se datorează, de cele mai multe ori, contactului cu proteinele prezente în urina sau în saliva animăluțului, tocmai de aceea curățarea cuștii poate fi cea mai proastă alegere. Dacă totuși nu ai o persoană care să te ajute ar trebui să faci curățarea cuștii cu mânuși și să ai un purificator pentru aer. În felul acesta vei avita contactul cu proteinele.

Tu ce părere ai? Poți avea un porcușor de guineea dacă ești alergică la el?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.