Dr Felix Hair Implant pentru restaurarea capilara

Importanta podoabei capilare este deseori inteleasa cel mai bine atunci cand nu o mai ai. La fel la orice alt lucru din viata. Oamenii apreciaza in general un lucru, dupa ce l-au pierdut. Podoaba capilara, sprancenele si barba sunt elemente esentiale pentru aspectul fizic al unei persoane si redau o mare parte din simetria faciala.

Uneori este imposibil sa opresti caderea parului, deoarece intervin mai multi factori care declanseaza acest efect. Produsele care promit marea cu sarea nu isi fac efectul dorit si deseori, persoanele cu o astfel de problema, isi pierd toata increderea. Resemnarea in astfel de situatii nu este o solutie, iar clinica Dr. Felix ofera servicii de restaurare a parului, care iti reda increderea totodata.

Despre implantul de par

Exista numeroase tehnici si procedee pentru schimbarea aspectelor fizice care deranjeaza. In materie de podoaba capilara, un transplant de par este solutia. Multe persoane sunt sceptice cu privire la acest procedeu, deoarece nu cunosc toate detaliile necesare.

Un transplant de par nu duce la un aspect ca de peruca, deoarece firele sunt preluate tot de la pacient din partile care contin mai mult par si implantate in zonele care au nevoie. Parul nu se aseaza ”ciudat” dupa transplant, deoarece sunt pozitionate in directia lor naturala de crestere, astfel incat totul pare firesc si fara modificari. Clinica de implant de par din Bucuresti Dr. Felix este formata din personal calificat si medici ultraspecializati. Acestia realizeaza transplantul cu ajutorul tehnicii Q-FUE.

Aceasta tehnica este una dintre cele mai putin invazive tehnici din acest domeniu. In urma implantului nu sunt vizibile cicatrici si nici sangerari. Recuperarea este imediata si toate procesele sunt realizate manual, astfel incat clientul sa abia parte de restaurarea capilara si aspectul natural mult dorit.

Restaurare capilara la standarde inalte

Este o clinica din Bucuresti care a preluat tehnicile occidentale si ofera romanilor posibilitatea de a beneficia de servicii de inalta calitate, chiar in tara la ei. Cu privire la costuri, poti afla care este pretul implantului de par in urma unei consultatii fizice sau telefonice, deoarece acestea difera in functie de necesitati si amploarea procesului. Medicii din echipa Dr. Felix Hair Implant realizeaza si transplant de sprancene si barba, motiv pentru care pretul nu este unul fix.

Multe persoane publice au apelat la aceasta clinica si rezultatele i-au multumit. Testimonialele care dovedesc acest lucru sunt vizibile pe pagina drfelixhairimplant.ro. Este un procedeu realizat in Romania, ceea ce faciliteaza transportul. In acest caz, costurile extra pentru a ajunge in alta tara pentru a putea beneficia de aceasta interventie dispar, iar investitia finala este implicit mai mica.

Contact:

+40 720.254.368

+40 749.260.204

office@drfelix.ro 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.