Îngrijirea tenului cu Notino

Bine ați revenit dragele mele cititoare! În articolul de astăzi aș vrea să vă prezint trei produse de la Notino pe care s-ar putea să le îndrăgiți. Chiar dacă perioada aceasta ne obligă să stăm mai mult în casă asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la obiceiurile noastre sau să ne lăsăm tenul să sufere. Tocmai de aceea eu îmi continui zi de zi rutina de curățarea tenului. Este adevărat că în această perioadă am folosit machiaj doar de maxim 4 ori, dar cu toate acestea tenul meu se umple de praf și simt mereu nevoia de a îl curăța.

Apa micelară

Consider că apa micelară este un produs absolut necesar pentru orice femeie. Ea nu are doar rolul de a ajuta la curățarea feței de machiaj, ci și de diverse impurități. Tocmai de aceea eu recomand folosirea ei zilnică, chiar dacă se poate, de două ori pe zi. Pentru a o putea folosi aveți nevoie de demachiante, acestea se găsesc în multe magazine și supermarket-uri, eu prefer foarte mult dischetele demachiante pentru că îmi permit să aleg eu soluția pe care o pun pe față.

Eu în general folosesc apa micelară pe care o găsesc, dar de cele mai multe ori aleg fie una de la Ziaja, fie una de la Garnier. Ambele firme m-au cucerit cu produsele lor și îmi este greu să aleg doar una dintre ele. Știu că uneori poate părea că aceste ape micelare sunt același lucru, mai ales când ne gândim câte brand-uri aleg să producă un astfel de produs. Cu toate acestea între ele există multe diferențe pe care le puteți sesiza doar dacă le încercați.

Dacă ar fi să aleg atunci cu siguranță m-aș îndrepta spre Ziaja Jasmin, ea fiind prin apele micelare care oferă cea mai mare și de durată senzație de răcorire a feței, cu fiecare demachiare simți efectiv cum se curăță pielea și cum tot ce rămâne în urmă este curățenia. Sincer nu aș schimba-o cu alta pentru că este atât de bună în cât aș folosi-o non-stop.

Gel exfoliant împotriva punctelor negre

Un alt produs de care am ajuns să nu mă pot despărți este un gel exfoliant împotriva punctelor negre. Pur și simplu îl ador, lasă pielea foarte catifelată și după ce îl folosesc nu mai este nevoie de apă micelară. Singurul dezavantaj este că nu îl pot folosi zilnic, dar cred că asta este într-un fel bine pentru că pielea mea nu apucă să se obișnuiască cu un anumit produs. Ca și prevenire a punctelor negre eu cred că își face treaba pentru că de când îl folosesc am mai puține puncte negre față de perioadă anterioară utilizării lui.

Voi ce produse folosiți pentru curățarea tenului?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.