Ținute noi de la Femmelux

Bine v-am regăsit dragele mele! În articolul de astăzi vreau să povestim despre comanda pe care am primit-o de la Femmeluxe.co.uk. Vorbim despre o comandă dragă mie pentru că toate produsele comandate au fost unele de calitate. Am ajuns la această firmă după ce am văzut și citit mai multe păreri ale prietenilor mei. La început am avut un pic de emoții pentru că nu eram sigură cum va fi, dar acum abia aștept să plasez o comandă nouă.

Trebuie să menționez că mi-a fost foarte greu să aleg ținând cont că site-ul este unul foarte complex cu mii de produse. De exemplu, eu am preferat să iau un produs din categoria Co Ord Sets, dar voi aveți ocazia să mergeți spre rochii sau spre set-uri sport. Prin acest articol îmi propun doar să vă prezint calitatea produselor, așa că haideți să vă arăt produsele pe care eu le-am comandat.

Grey Ribbed Belted Loungewear Set este un set pe care îl ador. Sincer l-am purtat de mai multe ori în ultima perioadă și este dintr-un material foarte plăcut, perfect pentru zilele de primăvară. Acesta are și un cordon, dar eu nu l-am folosit în poze pentru că în general nu îmi plac astfel de bluze. Un alt lucru care îmi place este modelul, dungile efectiv schimbă tot aspectul ți îi dă un aer de elegant, de office. Pe site sunt disponibile mai multe culori, de aceea vă recomand să le vizionați pe toate.

Eu am consideram mereu că Grey Loungewear sunt foarte potrivite pentru persoanele care își doresc să aibă și ținute care să poată fi purtate cu ușurință la birou. Tocmai de aceea am încercat mereu să aleg și astfel de produse. În acest moment trebuie să mărturisesc că îmi doresc să îmi măresc garderoba și cu alte produse. Cei de la Femmelux având foarte multe astfel de seturi. De asemenea, trebuie să vă mărturisesc că iubesc seturile pentru că îmi ușurează munca având deja o ținută completă.

Mă gândesc ca în următoarea comandă să adaug de pe site și Festival Outfits pentru că mai este un pic și vine vara. În perioada asta a anului nu prea am mai găsit bucuria de a face cumpărături online mai ales că ieșirile din casă sunt cât mai rare posibil. Cu toate acestea vreau ca în următoarele luni să încerc măcar puțin să revin la viața de dinainte de pandemie. Tocmai de aceea am adăugat deja în wishlist mai multe produse.

Blue Half Denim Distressed Button Up Shirt Dress

Unul din produsele pe care nu credeam că o să le pot folosi este Blue Half Denim Distressed Button Up Shirt Dress. Am ales această rochiță cu gândul de i-o da sorei mele, ea fiind inițial mai mică decât ce îmi trebuia mie. Cu toate acestea am observat că îmi vine foarte bine și sincer nu am mai putut renunța la ea. În partea de sus este material de blug, dar un material de calitate. În partea de joc bluza este stil cămașă.

La fel ca și cazul de mai sus am ales rochița tocmai pentru că este una elegantă pe care mi-am propus să o port la prezentările de la facultate, poate chiar și la prezentarea lucrării de licență. Eu am ales o pereche de colanți negri pentru ținută deoarece rochița nu este suficient de lungă, dar totuși sunt mulțumită de ea pentru că oricum nu îmi doream o rochiță lungă, ci o rochiță care să meargă cu colanți.

De exemplu, mi s-a oferit ocazia de a achiziționa de pe site Bodycon Midi Dress, dar am refuzat pentru că trebuie să recunosc că nu am corpul potrivit pentru astfel de produse. Cu toate acestea, dacă voi considerați că o astfel de rochie vi s-ar potrivi atunci vă recomand să vizionați categoria de mai sus. Trebuie să menționez că produsele sunt foarte frumoase și sincer eu cred că merită toți banii necesari.

Loungewear Tracksuit Set

Acesta este un set pe care l-am ales. Am vrut să văd cel puțin două set-uri de pe site pentru a îmi da seama dacă se merită achiziționate astfel de produse. Sincer, eu am rămas mulțumită de ambele set-uri și trebuie să menționez că acesta este unul mult mai călduros decât primul. La fel ca și în cazul celorlalte produse sunt disponibile mai multe culori și tocmai de aceea sunt sigură că veți găsi și voi ceva care să vă placă.

Loungewear Tracksuit Set

Am ales Loungewear Tracksuit Set pentru că este unul care merge și pentru o zi sport. În cazul lui mărimea a fost potrivită, chiar dacă scoate un pic burtica în față. Sincer eu sunt foarte mulțumită de el și tocmai de aceea probabil voi alege o altă culoare a set-ului pentru a purta o astfel de ținută mult mai des.

Alături de produsele menționate mai sus mă gândesc să aleg și Milkmaid Top pentru că mi s-au părut foarte interesante aceste top-uri. În plus trebuie să recunoaștem că nu există persoană care să considere că are prea multe top-uri în casă. Acestea fiind așa de ușor de introdus într-o ținută.

Voi ce părere aveți despre toate acestea?

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.