Am mai adăugat 3 cărți de la Meteor Press la colecția mea

Bună dimineața, scumpele mele cititoare! Vă spuneam acum puțin timp că am primit de la Meteor Press trei noi cărți interesante, între timp la această colecție s-au mai adăugat trei și se pare că trebuie să încep cât de curând să le citesc. Sincer, vă mărturisesc că îmi atrag atenția de câte ori intru în cameră, dar știu că dacă aș începe una cu siguranță nu m-aș mai opri până nu aș termina-o. Îmi este efectiv dor de citit, de liniștea aceea pe care o simți atunci când intri într-un totul în poveste. Acestea fiind spuse urmează să vă prezint cele mai noi cărți din biblioteca mea.

Despre viața lui Moise

Sincer nu am crezut că voi fi vreodată cu adevărat interesată de o astfel de carte. În general evit pe cât posibil cărțile legate de religie, dar cu toate acestea ceva la această carte m-a atras. Pur și simplu îmi place ideea de carte istorică, de a vedea povestea din spatele celor auzite în școală. Tocmai de aceea nu am putut renunța tentației de a o avea în bibliotecă și de a o citi cu prima ocazie.

Despre viața lui Moise” este o carte specială care ne oferă ocazia de a vedea și alte elemente ale poveștilor pe care cu siguranță toți le știm. Nu știu cât vor reuși ele să ne schimbe părerea, dar măcar în felul acesta vom afla mai multe despre acele timpuri, despre ce s-ar fi putut întâmpla. Eu sunt de părere că nu strică să citim și cărți din domenii care în momentul de față nu ne interesează, mai ales că nu știm ce ne rezervă viitorul.

O viață secretă. Colonelul Kuklinski. Trădător sau patriot

Cartea „O viață secretă. Colonelul Kuklinski. Trădător sau patriot” este cea pe care îmi doresc să o încep prima din acest set de cărți. Spun acest lucru deoarece mereu am iubit cărțile care prezintă viețile spionilor. Mi se par foarte palpitante, dar și uneori foarte triste și tocmai de aceea încerc să aflu dacă există vreuna care să aibă un final fericit. Așa cum deja probabil mulți dintre voi știți iubesc să aleg cărțile după copertă sau după titlu, iar aceasta reușește să mă facă curioasă fără a deschide măcar o pagină.

Abia aștept să văd care este finalul acestei povești, dar și intriga ei. Trebuie să mărturisesc că am citit mai multe despre viața acestui spion și tocmai de aceea vreau să văd ce îmi va oferi cartea. Uneori mă gândesc cu tristețe cât de greu le-a fost acestor persoane să ducă o viață ascunsă, să încerce să îi protejeze pe cei dragi. Tocmai de aceea imediat ce o voi termina de citit vă voi prezenta și vouă câteva informații despre ea, dacă s-a ridicat sau nu la nivelul așteptărilor pe care le am în acest moment.

O femeie lipsită de importanță

Ultima carte despre care vă voi povesti azi este „O femeie lipsită de importanță”. La fel ca și cartea din urmă și aceasta este spioni, doar că de această dată personajul principal este femeie. Sincer mie mi se pare că femeilor le era mult mai greu să facă asta decât bărbaților, mai ales că erau prea puțin meserii pe care le puteau practica atunci când trebuiau să se ascundă. Tocmai de aceea mi-am propus să aflu povestea din spatele acestei cărți.

Ambele cărți unesc istoria, cu aventura și cu viețile secrete și tocmai de aceea sunt sigură că vor fi pe placul meu. Sincer chiar sper să le încep cât mai repede, dar mai avem un mic hop cu licența și după aceea voi fi mai liberă. Până atunci vă invit să citiți descrierile de pe Meteor Press și dacă sunteți la fel de curioase ca și mine chiar să le achiziționați. Eu deja sunt sigură că nu veți regreta această decizie.

Voi spre ce cărți v-ați îndrepta? Ce cărți v-au atras atenția? Cu ce carte îmi recomandați să încep?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.