Iglow.ro – pentru cei care isi doresc produse din industria beauty de calitate

Pentru cei care isi deschid o afacere in industria de hair and beauty,  cat si pentru portofoliul de clienti este foarte important sa foloseasca produse calitative pentru rezultate cu un impact pozitiv. 

Alegerea produselor este partea putin mai grea, deoarece piata pe aceasta nisa este destul de versatila si nu stii ce sa alegi. Ori clientii sunt de regula foarte atenti la produsele folosite intr-un salon de infrumusetare pentru ca este si un reper pentru acestia de a mai alege si a doua oara acel salon sau nu. Deci practic, prima impresie conteaza cel mai mult.

Iglow.ro –  e-shopul de unde poti alege calitatea produselor

Chiar daca este un magazin nou pe piata, iglow.ro are in spate o echipa cu o experienta de aproximativ 15 ani in acest domeniu de beauty cu produse profesionale. Astfel ca ofera atat oamenilor care detin o afacere in aceasta sfera, cat si clientilor simpli, o gama de produse foarte larga, potrivita chiar si pentru cele mai exigente cerinte.

Un lucru important de mentionat este faptul ca principalele produse din vasta gama, sunt cele Elixir, una dintre cele mai inovatoare game din aceasta industrie precum creioane de ochi si buze sau farduri de pleoape si ochi.

Preturile sunt de altfel accesibile si pentru buzunarul fiecaruia, iar pe site-ul celor de la iglow.ro puteti avea parte si de oferte speciale la anumite game de produse. Femeile adora sa intre lunar intr-un  un salon de frumusete pentru a-si aduce o schimbare radicala sau pentru a-si imbunatati unele aspecte si isi doresc de asemenea ca rezultatele sa fie pe masura.

Secretul perfectiunii sunt produsele pe care le folosesti

Calitatea este cea care primeaza in randul produselor de la iglow.ro si odata folosite se va vedea imediat schimbarea.

Calitatea a fost intotdeauna cea care a facut diferenta la produsele de hair and beauty. Nu exista un machiaj perfect si de calitat, daca tenul nu este curatat si hidratat corespunzator cu produse profesionale pentru fiecare timp de ten in parte. Un fond de  ten nu va arata impecabil, daca nu este aleasa cu atentie nuanta potrivita sau daca, inaintea aplicarii, nu s-a folosit o baza.

Toate aceste aspecte sunt vitale in industria frumusetii si din acelasi considerent, profesionistii care detin saloane de beauty trebuie sa foloseasca produse de inalta calitate.

Iglow cunoaste aceste aspecte si secrete de ce nu, astfel incat produsele sunt alese cu atentie reprezentand calitatea.

Date de contact:

Telefon: 0765 440 337 sau 0748 338 273

E-mail: vanzari@iglow.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.