5 Idei de cadouri sportive pentru copii pe care le poți lua de la Decathlon

Bine ați revenit, dragele mele! În articolul de astăzi vreau să vă prezint câteva idei de cadouri pe care le puteți face unui copil pasionat de sport. Acum ceva timp chiar eu am avut de făcut un astfel de cadou și trebuie să vă mărturisesc că mi-a fost foarte greu să aleg. Nu știu de ce, dar mereu am considerat că articolele sportive nu pot fi făcute cadou. Cei de la Decathlon, însă, ne-au pregătit o întreagă categorie cu produse pe care le putem face cadou celor dragi. Din ele am selectat câteva modele pe care cu siguranță le-aș alege și eu.

Trotinetă pentru copii

Când eram mică mereu mi-am dorit o trotinetă pentru copii, deoarece știam că puteam cu ajutorul ei să petrec mai mult timp afară. Eu nu am reușit să primesc una, dar mă gândesc că va fi un cadou foarte frumos pentru nepoțelul meu după ce crește. Ca o mătușică care se respectă deja am început să mă documentez și trebuie să recunosc că modelul de mai sus mi-a plăcut foarte mult. De ce? În primul rând pentru că are 3 roți, am citit mai multe articole și în toate se menționa că modelele cu 3 roți sunt mult mai stabile decât cele cu 2 roți. Cel de al doilea motiv este pentru că se pliază fiind foarte ușor de transportat. Sincer este foarte greu atunci când mergi cu un copil în parc să iei și trotineta mai ales dacă nu ai mașină.

Arc pentru copii

ARCURI, SĂGEȚI, KITURI - Arc Discovery Albastru Copii  GEOLOGIC

Un alt produs pentru copii pe care mi-aș dori să îl păstrez pe lista de dorințe este arcul pentru copii. Sincer mi se pare un sport foarte atractiv, care necesită atenție din partea celor mici, dar și perseverență. Tocmai de aceea consider că un astfel de produse ar trebui să fie oferit celor mici. Desigur, înainte de a face asta trebuie discutat cu cel mic pentru a înțelege toate riscurile pe care le presupune un astfel de produs, poate chiar înscrierea la câteva cursuri. Eu am fost acum câțiva ani, înainte de pandemie, și sincer vă spun că aș repeta experiența. Pur și simplu te ajută să îți uiți problemele, să te relaxezi și să te concentrezi doar asupra țintei.

Role pentru copii

Role Jr - Role Play3 Roz-Mov Copii OXELO

Dacă vă doriți ca copilul căruia îi faceți cadoul să facă mai multă mișcare atunci cu siguranță trebuie să alegeți role pentru copii, dar și toate produsele care îi vor permite să le folosească în siguranță. Rolele îi vor permite celui mic să se plimbe, să exerseze, să învețe mișcări și să nu se mai sature de ele. Am ales rolele de mai sus pentru că permit adaptarea la 3 mărimi, asta înseamnă că și după ce va crește copilul va mai avea posibilitatea de a le purta. În plus sincer ador că nu au frâne din plastic, până acum nu am avut experiențe plăcute cu ele și tocmai de aceea prefer ca nepotul meu să aibă alte posibilități.

Set de badminton

FREE BADMINTON - Set Rachete BR Discover  PERFLY

Un alt sport pe care am adorat să îl fac a fost badminton, tocmai de aceea cred că oferirea unui set de badminton este o alegere foarte bună. În plus trebuie să recunosc că un astfel de set va fi perfect și pentru întâlnirile de familie atunci când mergem la pădure sau în parc. Tocmai de aceea vă recomand să luați unul și să urmăriți să fie complet la fel ca cel de la Decathlon. În felul acesta va putea fi transportat cu ușurință și utilizat imediat. Sincer este super ciudat să trebuiască părinții să caute anumite produse pentru a putea să folosească copiii produsele.

Coș de baschet

COSURI DE BASCHET - Coş Baschet B100 Copii/Adulți  TARMAK

Un alt produs pe care l-aș oferi unui copil este coșul de baschet de mai sus, dar de această dată el se adresează doar copiilor care au grădină sau care îl pot folosi într-o grădină. Sincer mie mi se pare genial să ai propriul tău teren de baschet, să poți exersa aruncările, să îți poți chema prietenii în vizită. De asemenea, de pe Decathlon pot fi cumpărate și mingi, deci jocul e numai bun pentru a fi început.

Voi ce produse ați oferi celor mici ca și cadou? Cum îi ajutați să facă mai mult sport?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.