De ce să alegem un fard de obraz

Nici nu îmi amintesc când a fost ultima oară când m-am machiat pentru a merge în oraș. Sincer, de când a început pandemia îmi este tot mai greu să îmi fac machiaje pentru că având masca pe față nimeni nu le vede, plus că risc să murdăresc masca. Cu toate acestea de câte ori pot mă machiez pentru cursurile online, mă simt mai bine așa, pare un pic că lucrurile au revenit la normal. Înainte de a începe pandemia și în primele luni ale ei mi-am făcut mai multe comenzi pentru produse de make-up, dar nu am mai apucat să le folosesc prea mult.

Azi mi-am propus să vă prezint unul din produsele pe care eu le ador. Pentru că ar dura foarte mult să vă vorbesc despre toate produsele pe care le ador, vreau să vorbim doar despre un fard de obraz pe care eu îl utilizez cu drag și pe care l-am cumpărat-o de la Notino. Pentru cei care nu știți Notino este un magazin online care ne oferă produse de beauty originale și la prețuri accesibile. Mie îmi place enorm de mult că se ocupă cu interes de împachetarea coletelor pentru ca toate produsele să ajungă în deplină siguranță la consumator.

Un alt aspect care îi recomandă este timpul rapid de vânzare, niciodată nu a durat peste 2 zile lucrătoare s-au dacă se întâmpla asta știam încă de la plasarea comenzii că vor exista întârzieri. Tocmai de aceea eu vă recomand dacă vă doriți să vă luați produse de make-up să apelați la ei, comenzile se plasează foarte ușor pe site-ul lor. Acestea fiind zise haideți să vedem împreună fardul de obraz pe care îl dețin și să vă povestesc cum l-am ales.

Am ales Essence The Blush după ce o foarte bună prietenă mi-a recomandat această firmă. Pe atunci nu știam de ce ar trebui să îl folosesc, iar mai apoi nu m-am mai despărțit de el. Datorită faptului că stau foarte mult în casă și nu reușesc să mă bronzez fața mea este foarte albă, pur și simplu nu se mai vede dacă roșesc sau nu. Acest fard de obraz mă ajută fix la crearea acestui look natural, la crearea senzației că nu există machiaj pe față.

El este prezent pe site în mai multe variante de culori și de aceea este foarte important să o alegeți pe cea mai bună cu atenție. Nu ați vrea ca fardul de obraz să iasă imediat în evidență, dar nici nu v-ați dori să pară că nu există deloc culoare în obraji. Pe mine acest brand m-a cucerit pentru că produsele de la ei rezistă foarte mult timp și sunt ușor de folosit.

Voi de ce produse v-ați îndrăgostit de când a început pandemia? Ce produse vreți să vă cumpărați în perioada următoare?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.