Ai încredere în tine! Alege gențile de la Manier.ro

Bine ați revenit dragele mele! Astăzi vreau să vă povestesc despre un magazin online pe care l-am descoperit cu puțin timp înainte de Sărbătorile Pascale, perioadă în care am primit și prima comandă de la ei. Este vorba de magazinul online Manier.ro care ne oferă mii de genți în culori și cu modele foarte îndrăznețe. Sincer înainte de a o primi nu mă gândeam cât de mult poate o geantă să mă schimbe. Dar după ce am văzut-o mi-am dat seama cât de mult îmi doresc o schimbare la mine, așa că m-am tuns. Mai apoi am testat tot felul de ținute și mi-am dat seama că niciuna nu mă reprezenta, așa că pentru prima oară în mai bine de un an am ales să port o rochiță și pantofi cu toc. Vă las mai jos prima poză din cadrul sesiunii de fotografii și vă las pe voi să îmi spuneți dacă schimbarea a fost sau nu una bună.

Sincer dacă nu aș fi ales această geantă probabil nu aș fi avut curajul de a face o schimbare atât de mare, totuși acum îmi doresc să fac o obișnuință din renunțarea la blugi și purtarea unor rochii. Mă simt mult mai bine în astfel de ținute și în plus îmi place să fac și poze în ele. Totuși, haideți să povestim mai multe despre motivele pentru care am ales geanta, dar și despre cum vă puteți și voi achiziționa una.

De ce să alegem genți cu modele florale?

  • în primul rând pentru că îți oferă șansa de a te orienta spre ținute îndrăznețe, de a ieși din tipar, de a încălca „regulile”. Cu o astfel de geantă ieși rapid în evidență, dar trebuie să ai mare grijă cum asortezi culorile pentru a nu da senzația de „curcubeu”.
  • pentru că poate fi orientată mai ușor la un număr mai mare de ținute. Cu cât culorile de pe ea sunt mai multe cu atât vei putea să o asortezi la ținuta ta fără a părea foarte încărcată. Acum depinde de tine dacă vrei să asortezi geanta cu pantofii sau doar cu ținuta pe care o alegi.
  • pentru că îți dă un sentiment plăcut, mai exact senzația pe care o ai atunci când primele flori încep să înflorească și tu te poți opri să le admiri. Mie o astfel de geantă îmi oferă un aer de fresh, de nou.
  • pentru că tu alegi cât de încărcată sau de simplă vrei să fie. Pe site-ul Manier.ro vei găsi mii de modele, acum trebuie doar să te decizi care ți se potrivește mai bine, pe care îl poți asorta mai ușor la o ținută.

Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care eu voi alege să port genți cu modele florale în continuare, desigur acum sunt sigură că și voi veți găsi multe altele care să vă ajute să luați mai ușor o decizie.

Cum am ales geanta mea și ce îmi place la ea?

Inițial am pornit de la ideea de a alege o geantă dintr-o serie limitată de culori, iar mai apoi mi-am dat seama că nu am avut niciodată o geantă verde. Tocmai de aceea m-am axat pe categoria genti dama verzi și de aici lucrurile au fost un pic mai ușoare. dacă intrați pe categorie veți vedea că au atât genți cu model floral, cât și genți simple, eu am vrut în continuare ceva diferit și tocmai de aceea am ales model floral. Sincer nici la asta nu este tocmai ușor pentru că există mai multe modele și trebuie ales cu grijă. Eu inițial am văzut unul și era să adaug în coș altul, iar acum sunt curioasă cum ar fi arătat cel de al doilea.

Geanta pe care am ales-o este disponibilă în mai multe culori, care ne ajută să avem mai multe variante de a crea ținute. Cel mai mult la ea îmi place că poate fi purtată atât ca geantă de mână, cât și ca geantă de umăr, totul putând fi făcut rapid și ușor cu ajutorul cordonului. Sistemul de închidere este unul foarte bun care ne asigură siguranță pentru că geanta se poate deschide doar prin închiderea sistemului. În interior geanta este foarte încăpătoare și de aceea cred că e potrivită și dacă vă doriți să o purtați la facultate/școală sau la muncă.

Cum vă puteți și voi bucura de o astfel de geantă?

Accesați magazinul online Manier.ro oricând aveți câteva ore libere pentru a vă uita peste modele. Vă recomand să vă salvați toate modelele care vă plac pentru ca la final să vă fie mai ușor să alegeți. De asemenea, nu vă fie teamă să folosiți filtre, în felul acesta veți micșora cu mult numărul de produse pe care le veți vedea și vă veți asigura că nu vă veți plictisi la final și poate veți rata fix geanta pe care vi-o doriți cel mai mult. După ce le-ați văzut pe toate încercați să vă gândiți care geantă, din cele alese, vă ajută cel mai mult să vă creați ținute, ce geantă se potrivește cel mai mult cu ținutele pe care le adorați.

Voi ce părere aveți despre toate acestea? Ce geantă ați alege de pe site?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.